Oglas
· · Komentari: 0

Svi su SUMNJALI U NJIHOVU LJUBAV i pričali da je s njim zbog novca: Da li je OVO dokaz da je Kristal Hefner (35) stvarno volela Hjua Hefnera? (FOTO)

Četiri godine i ono što izgleda kao ceo život kasnije, sećanje na Hjua Hefnera živi zahvaljujući Kristal Hefner.

1632815590_profimedia-0350800649.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Kristal Hefner je odlučila da progovori za Daily Pop, četiri godine od njegove smrti. Plejbojeva zečica osvrnula se na njihovu ljubavnu priču koja je započela 2009. godine.

Pročitajte još: TAJNA OPERACIJA ZBOG KOJE ŽALI: Bila je najtraženiji model na svetu, ali OVAJ deo tela nije mogla da podnese! (FOTO)

Volela je život sa Hefnerom

"Prošle su samo četiri godine, ali na neki način izgleda kao da je prošao ceo život", rekla je Kristal, koja se 2012. udala za Hefnera.

"Toliko se toga dogodilo od kada ga nema, pa samo razmišljam o svemu tome." Kristal se osvrnula na „porodicu“ u vili Plejboj koju je Hju držao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

"Bio je tako skroman i ljubazan prema svima. Bio je tako otvoren i samo je delio svoj život sa svima i mislim da je to zaista posebno", objasnila je manekenka koja se trenutno nalazi na odmoru na Maldivima. 

Sada mi je teško da izlazim, jer se Hju Hefner prema meni ponašao tako dobro i bio je prema meni pun poštovanja i tako ljubazan

Za njega je njegov dom - u kojem su živeli Holi Medison, Kendra Vilkinson, Bridžet Markuard i drugi - bio oaza.

Pročitajte još: Milijarder Ilon Mask ponovo slobodan, ali zamalo - Da li ste čuli za POLURASKID? (FOTO)

„Svi su mogli da uđu, ostave svoje brige pred vratima i jednostavno se provedu“, nastavila je. "Volela sam da budem tamo. Bilo je zaista čarobno. To je bilo nešto što se više nikada nije moglo ponoviti."

Iako je njihova romansa bila nekonvencionalna - bio je 60 godina stariji od nje, a ona je raskinula veridbu samo nekoliko dana pre njihovog prvog planiranog venčanja - Kristal duboko ceni njihovo zajedničko vreme.

Niko ne može da mu parira

„Hef uvek kaže da je otvorena knjiga sa ilustracijama, pa se uvek trudim da ostanem prilično otvorena i ljubazna prema svima, kao što je bio“, prisetila se ona. "On me je naučio mnogim stvarima." Nakon njegove smrti 2017. godine, "nisam znala šta da radim", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

"Moj prijatelj je predložio: Hajdemo odavde, idemo na izlet ", pa smo otišli ​​u Afriku, i od tada sam samo putovala i razmišljala o svom životu."

Nakon njene „nadrealne“ veze sa Hjuom, Kristal je bilo teško da uhvati istu magiju sa novim partnerom. "Sada mi je teško da izlazim, jer se Hju Hefner prema meni ponašao tako dobro i bio je prema meni pun poštovanja i tako ljubazan", objasnila je 35-godišnjakinja. "Sada pokušavam da to uskladim."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas