Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Тања Савић: Бог нам некада приреди неке ствари за које мислимо да не можемо да се извучемо (ФОТО)

Тања Савић наставља борбу за старатељство

1599548339_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Певачица на све начине покушава да отпутује у Аустралију, како би своје синове, Ђорђа и Максима, након пет месеци коначно видела и вратила у Србију.

Прочитајте још: Проговорио муж Тање Савић, не жели више да ћути: Ево због чега је одвео децу у Аустралију!

Након што јој је супруг одвео децу, Тања свакодневно путем друштвених мрежа дели фотографије и мудрости, описујући како се осећа:

- Нико и ништа вам не може забранити да се смејете. Живот је једна велика борба и као рат у коме ако први не пуцаш, губиш. Тако да сам много тога научила из свега овог. Можда је ово и требало да се деси. Све има своје зашто. Бог нам некада приреди неке ствари у којима мислимо да не можемо да се извучемо, али нам за све то.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нико и ниста вам не мозе забранити да се смејете.Зивот је једна велика борба и као рат у коме ако први не пуцас, губис. Тако да сам много тога науцила из свега овог. Мозда је ово и требало да се деси. Све има своје засто. Бог нам некада приреди неке ствари у којима мислимо да не моземо да се извуцемо, али нам за све то Он ипак даје снагу. Онда у ствари и схватимо колико смо јаки. Колико у нама заправо има борбе. А онда крену да се десавају цудесне ствари. Једна врата се затворе, па се друга отварају. Пут ка слободи је тезак пут, не дозволите да вас ико коци у својој способности да зивите зивот, да радите оно сто волите, да волите васе близње. Покидајте све ланце који вас стезу годинама и отргните се из тог зла! Пс.Много ми је васих порука стигло и видим да пуно људи има који су у истој ситуцији као ја или пролазе кроз слицно али ето, њихов глас се није цуо јер немају могуцност да се обрате јавности. Тако да драги моји, сви ви који презивљавате све ово или покусавате да побегнете из токсицног односа молим вас да писете овде у коментаре а не мени у дм. Нека васе поруке стигну и до дрзавних институција ( а надам се да хоце) ако се на време освестимо. Хајде да спрецимо насиље, и контролу над нецијим зивотом. Један зивот имате и итекако сте заслузили да будете срецни! 💫🙌🙏👩‍👦‍👦 #тањасавиц #изаберидазивис #борба #љубав #среца #радост #мyсонс #мyлифе #мyцхосе

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

- Он ипак даје снагу. Онда у ствари и схватимо колико смо јаки. Колико у нама заправо има борбе. А онда крену да се дешавају чудесне ствари. Једна врата се затворе, па се друга отварају. Пут ка слободи је тежак пут, не дозволите да вас ико кочи у својој способности да живите живот, да радите оно што волите, да волите ваше ближње. Покидајте све ланце који вас стежу годинама и отргните се из тог зла!- напсиала је Тања Савић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas