Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Савић испричала ПОТРЕСНУ причу: Њена песма је "излечила" једну бебу

Тања Савић поделила детаљ из живота који је растужио и оне са каменим срцем

1696920994_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Tanja-Savic.jpg
Фото: Схуттерсток, Атаимагес.рс
Oglas

Тања Савић је испричала једну веома потресну причу која је имала срећан крај. Певачица каже да ју је свакоме испричала и да ју је много разнежила.

- Прошле године је неки господин рекао да позовем свог менаџера и да мора да ми захвали тиме што ћу певати на четвртом рођендану његове ћерке. Рекао ми је да је његово дете преживело захваљујући мојим песмама које је слушало у инкубатору. Пуштали су јој моје песме, била је превремено рођена беба и знате већ каква је процедура ако дете мора да се стави у инкубатор. Много ме је разнежила та прича, а и свакога коме сам је испричала - рекла је певачица у емисији "Премијера, викенд-специјал".

Дотакла се и свог бившег мужа и периода када је била одвојена од деце.

- Жао ми је што нисмо нормална породица, али тако је изгледа морало да буде. Мушкарац у браку и у кући треба да буде заштитник, а не неко ко ће да вара жену и све око себе малтретира. Многи обично питају како сам могла с таквим човеком да уђем у брак, како нисам знала да је насилан. Па истина је да он није био такав кад смо се забављали и на почетку брака. Био је други човек, али шта се после десило у његовој глави, то је друго питање. Битно је да сам некако успела да вратим децу, била сам полужива кад сам свакодневно слушала претње да нећу моћи да их загрлим више никада. То је траума, кад су деца крочила у Србију, била сам ван себе. И данас памтим тај тренутак, то је за мене била лавовска борба - закључила је Тања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas