Oglas
· · Komentari: 0

Tanja Savić ispričala POTRESNU priču: NJena pesma je "izlečila" jednu bebu

Tanja Savić podelila detalj iz života koji je rastužio i one sa kamenim srcem

1696920994_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Tanja-Savic.jpg
Foto: Shutterstok, Ataimages.rs
Oglas

Tanja Savić je ispričala jednu veoma potresnu priču koja je imala srećan kraj. Pevačica kaže da ju je svakome ispričala i da ju je mnogo raznežila.

- Prošle godine je neki gospodin rekao da pozovem svog menadžera i da mora da mi zahvali time što ću pevati na četvrtom rođendanu njegove ćerke. Rekao mi je da je njegovo dete preživelo zahvaljujući mojim pesmama koje je slušalo u inkubatoru. Puštali su joj moje pesme, bila je prevremeno rođena beba i znate već kakva je procedura ako dete mora da se stavi u inkubator. Mnogo me je raznežila ta priča, a i svakoga kome sam je ispričala - rekla je pevačica u emisiji "Premijera, vikend-specijal".

Dotakla se i svog bivšeg muža i perioda kada je bila odvojena od dece.

- Žao mi je što nismo normalna porodica, ali tako je izgleda moralo da bude. Muškarac u braku i u kući treba da bude zaštitnik, a ne neko ko će da vara ženu i sve oko sebe maltretira. Mnogi obično pitaju kako sam mogla s takvim čovekom da uđem u brak, kako nisam znala da je nasilan. Pa istina je da on nije bio takav kad smo se zabavljali i na početku braka. Bio je drugi čovek, ali šta se posle desilo u njegovoj glavi, to je drugo pitanje. Bitno je da sam nekako uspela da vratim decu, bila sam poluživa kad sam svakodnevno slušala pretnje da neću moći da ih zagrlim više nikada. To je trauma, kad su deca kročila u Srbiju, bila sam van sebe. I danas pamtim taj trenutak, to je za mene bila lavovska borba - zaključila je Tanja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas