Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Савић шокирала све признањем: "Радила сам док сам имала корону"

Певачица Тања Савић изненадила је све признањем да је имала наступе док је имала корона вирус, јер није имала срца да откаже наступе

1663915186_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Она је навела да је све време радила болесна, и да је једва стојала на ногама.

Прочитајте још: Александра Пријовић напунила 27 година: Емотивне ЧЕСТИТКЕ стижу са свих страна (ФОТО)

- Коса ми много опада јер сам имала корону. Док сам радила имала сам корону. Нисам знала да је имам, додуше тестирала сам се након 5 дана, тест је показао негативно, зато што ваљда у прва три дана покаже да си позитиван. Али сам извадила антитела, имала сам 4 250 антитела, а све време сам радила болесна - рекла је Тања и додала:

- Вирус и даље влада, једва сам жива баш ми је било лоше. Док сам била на бини вртело ми се у глави, а имала сам цело лето турнеју заказану, нисам имала срца да је откажем. То би био проблем и за власнике дискотека и мом менаџеру бих направила велики проблем и мојој публици пре свега, они би били разочарани, па сам се ја појавила и тако болесна. Само сам уз божију помоћ остала добро - изјавила је певачица.

Иначе, она је недавно избацила једног момка са њеног наступа због непримереног понашања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas