Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тешка животна прича Адриане Лиме: Манекенка одрасла у сиромаштву, а отац ју је напустио када је имала само шест месеци (ФОТО)

Адриана Лима је остварила велики успех, али своје детињство никада није заборавила

1693311224_Adriana-Lima.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Адриана Лима (42) је лепотица из Бразила која је у свет моделинга ушла веома млада и освојила га. Са само 15 година је победила на Фордовом такмичењу „Супермодел оф Бразил“. Пријавила је се и 1996. године на Форд Моделс Супермодел оф тхе Wорлд такмичење, где је завршила на другом месту. Три године касније, Лима је одлучила да се пресели у Њујорк, где је потписала уговор са Елите Модел Манагемент компанијом. То јој је отворило врата за сарадњу са бројним великим брендовима, модним магазинима и познатим креаторима. 

Међутим, док је градила светску каријеру, иза осмеха којим је пленила пред папарацима, крила је болну истину из детињства. Наиме, њени родитељи су Нелсон Торес и Мариа дас Гракас Лима кратко су били заједно. Када је Адриана имала само шест месеци, њен отац је напустио породицу, због чега је Мариа била приморана да сама одгаја манекенку. Када је мала Адријана дошла на свет њена мајка се поверила пријатељима да је родила девојчицу која личи на малу вучицу.

-  Када сам родила Адриану, прво сам приметила њене продорне вучје очи, помислила сам да сам родила малу вучицу, малог ђавола - рекла је Мариа, не слутећи да ће управо те продорне Лимине очи бити њена карта за успех.

Адриана је одрастала у сиромаштву, њена мајка трудила се да јој све омогући у животу, међутим, највише што је могла је сте да јој да много љубави и усади исправне вредности. Лима се дружила са децом из сиротишта, а овај период живота никада није заборавила упркос слави коју данас има.

 

Поред славе, популарности, новца и лепоте, Адриана није имала много среће у љубави. Ова бразилска лепотица 2009. удала се за српског кошаркашког аса Марка Јарића. У почетку је све деловало идилично, међутим, након што су љубав крунисали рођењем две ћеркице, после пет година су се растали.

После развода са Јарићем, повезивали су је са глумцем Скотом Иствудом и водитељем Рајаном Секрестом, а била је у вези са Џулијаном Еделманом бившим играчем америчког фудбала. Спекулисало се и о њеним везама са спортистима Метјуом Харвијем и Џоем Томасом. Њена веза са туским писцем Метином Харом  изазвала је полемике у јавности. Многи су тврдили да је њихова романса само маркетиншки трик. Након неколико неуспелих љубавних прича, Лима је пронашла срећу са Андреом Лемером са којим је добила сина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas