Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТОКОМ БОМБАРДОВАЊА СМО ПРАВИЛИ БАЗЕН: Тројпец се присетио несташлука из детињства (ВИДЕО)

Милош Петровић Тројпец поделио је један од најзанимљивијих момената из свог детињства

1712827624_Foto-Novosti-Z.-Jovanovic.jpg
Фото: Новости, З. Јовановић
Oglas

Глумац Милош Петровић Тројпец одрастао је у Београду у периоду који ни мало није био лак. Он је био шести разред када је бомбардовање почело, а у емисји "Бинџ" је препричао како је све то изгледало из његове перспективе.

- Ми смо конкретно за бомбардовање правили базен иза моје зграде. Нама је ту један старији из краја, Шоми који је имао сјајне те неке идеје, иновативне, рекао: „Е што не направите базен иза нове зграде?“, и отишао. И ми на крају направисмо базен. Прво смо нашли ашове, лопате, па ископали,  па неки другар каже: "Сањао сам да смо стављали кесе за ђубре, па лепили селотејпом и да смо тако обложили базен и сипали воду", и ми клинци наравно пробамо то. Притом смо ми то пунили тако што смо пунили каце за купус и онда у подруму од другара, на чесми, напунимо ту кацу и ставимо је на два скејта, па гурамо - започео је Тројпец у емисији "Бинџ", па наставио причу.

- Наравно да је све то попила вода, то не може да држи кеса са селотејпом. Онда смо скапирали да ћемо морати да избетонирамо. У том тренутку се градио тржни центар и ми смо видели да тамо имају џакови са цементом и са тог градилишта смо позајмили цемент - присетио се глумац у емсији "Бинџ".

Да ли су на крају успели да направе базен током бомбардовања можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу, а цео интервју са Милошем Петровићем Тројпецом погледајте ОВДЕ.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas