Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Кан 2022

Том Круз руши баријере у наставку филма "Топ Ган" - Није за свакога

У среду је у Кану је одржана премијера филма „Топ Ган 2”

1652943834_w_57688124.jpg
Пхото: ЕПА имагес
Oglas

Звезда је стигла на Канску премијеру филма у којем се тријумфално враћа, као капетан Пит „Маверик“ Мичел,  након 36 година.

"Запамтићу све ово, никада нећу заборавити ово вече и осећам се веома веома благословено", рекао је публици уочи пројекције филма на премијери у Кану. „Хвала вам свима што сте овде. Хвала вам на овом времену. Ту смо за вас - снимам ове филмове за све вас и осећам се веома благословено што могу да радим оно што радим.“

Пхото: ЕПА имагес

Глумац је истакао да ће носити бејзбол капу како би тајно гледао своје филмове у биоскопима, и додао да он постоји да би правио филмове који ће опстати упркос временском јазу.

Снимам филмове за велико платно.“ рекао је Круз о пројекцији наставка Топ Ган и додао „У почетку сам био врло јасан: 'Овако ће то бити. Није за свакога“, рекао је главни глумац филма „Немогућа мисија“. „Желим да људи уживају у искуству. Ако не желите да будете део овога, потпуно разумем.“

Пхото: ЕПА имагес

Уочи Маверикове премијере у позориштима у САД, критичари хвале Крузов наступ у „наставку који руши баријере“, како пише Питер Дебриж из Вариетија у својој рецензији.

Топ Гун 2 стиже у биоскопе 27. маја, наводи Пеопле.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas