Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКА ТУГА

Трагедија која је потресла домаћи и светски спорт: Од чега је умро бивши кошаркаш Црвене Звезде Мајкл Оџо у 27. години? (ФОТО)

Јуче је од последица срчаног удара преминуо бивши кошаркаш Црвене Звезде Мајкл Оџо у својој 27. години

1596879661_majk-odzo-1.jpg
Oglas

Током тренинга који је имао у просторијама ФК Партизан, младом кошаркашу изненада је позлило. Помоћ је убрзо стигла, али је Оџо убрзо преминуо од последица јаког срчаног удара и Хитна помоћ је могла само да констатује смрт.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: Ево где и када ће бити сахрањена Исидора Бјелица

Према сазнањима, Оџо је прележао корона вирус, али је два дана пре смрти посетио једну приватну клинику која му је дала потврду да може да се врати тренинзима, доктор Ристић у Јутарњем програму, објаснио да о изненадној смрти може дуго да се прича и да једноставно нема решења да се тако нешто спречи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Енд тхе хисториц сеасон wитх.....анотхер тропхy. 🔴⚪🔴⚪🔴

А пост схаред бy Мицхаел Ојо .О (@локоибадан) он

- На основу искустава која су у свету стечена донети су неки закључци у смислу превенција и организовања превентивних прегледа спортиста. Када погледате те податке има ту разних теорија и подела. Имате изненадну смрт спортиста до 35. године где је узрок неки генетски фактор који неки пут није могуће лако открити и имате изненадну смрт спортиста после 35. године. Потребно је да се изврши обдукција, да се провери кардиоваскуларни систем и онда ће се донети неки закључци - навео је др Ристић.

Прочитајте још: ПОСТОЈИ РАЗЛОГ! Знате ли зашто је Исидора Бјелица увек носила ШЕШИРЕ? (ФОТО)

Такође је истакао да је последњих година било  осам, девет изненадних срчаних смрти на фудбалским теренима и истакао значај превентивних прегледа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Финаллy гот а схирт тхат фитс #талл&лонгармс

А пост схаред бy Мицхаел Ојо .О (@локоибадан) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas