Oglas
· · Komentari: 0
VELIKA TUGA

Tragedija koja je potresla domaći i svetski sport: Od čega je umro bivši košarkaš Crvene Zvezde Majkl Odžo u 27. godini? (FOTO)

Juče je od posledica srčanog udara preminuo bivši košarkaš Crvene Zvezde Majkl Odžo u svojoj 27. godini

1596879661_majk-odzo-1.jpg
Oglas

Tokom treninga koji je imao u prostorijama FK Partizan, mladom košarkašu iznenada je pozlilo. Pomoć je ubrzo stigla, ali je Odžo ubrzo preminuo od posledica jakog srčanog udara i Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

Pročitajte još: Evo gde i kada će biti sahranjena Isidora Bjelica

Prema saznanjima, Odžo je preležao korona virus, ali je dva dana pre smrti posetio jednu privatnu kliniku koja mu je dala potvrdu da može da se vrati treninzima, doktor Ristić u Jutarnjem programu, objasnio da o iznenadnoj smrti može dugo da se priča i da jednostavno nema rešenja da se tako nešto spreči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

End the historic season with.....another trophy. 🔴⚪🔴⚪🔴

A post shared by Michael Ojo .O (@lokoibadan) on

- Na osnovu iskustava koja su u svetu stečena doneti su neki zaključci u smislu prevencija i organizovanja preventivnih pregleda sportista. Kada pogledate te podatke ima tu raznih teorija i podela. Imate iznenadnu smrt sportista do 35. godine gde je uzrok neki genetski faktor koji neki put nije moguće lako otkriti i imate iznenadnu smrt sportista posle 35. godine. Potrebno je da se izvrši obdukcija, da se proveri kardiovaskularni sistem i onda će se doneti neki zaključci - naveo je dr Ristić.

Pročitajte još: POSTOJI RAZLOG! Znate li zašto je Isidora Bjelica uvek nosila ŠEŠIRE? (FOTO)

Takođe je istakao da je poslednjih godina bilo  osam, devet iznenadnih srčanih smrti na fudbalskim terenima i istakao značaj preventivnih pregleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally got a shirt that fits #tall&longarms

A post shared by Michael Ojo .O (@lokoibadan) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas