Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трећа срећа: ЦЕЦА БОЈКОВИЋ је са њим пронашла мир - ово је човек због ког је отишла из Србије

Он се ретко појављује у јавности

1662107801_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov.jpg
Фото: Архива Новости В. Данилов
Oglas

Светлана Цеца Бојковић важи за једну од најбољи глумица на нашим просторима. Њене улоге сви памтимо, а позната је и по бурном љубавном животу.

Она се удавала три пута, а са садашњим мужем је успела да пронађе срећу. Он је био амбасадор у Финској, па је за време његовог мандата глумица одлучила да напусти Србију и да живи са мужем у иностранству. Славко Круљевић и Цеца Бојковић су се упознали на вечери са заједничким пријатељима.

- Славкови пријатељи који су мене познавали позвали су ме на вечеру. Он је пре тога био у Њујорку четири године, где је обављао функцију заменика шефа Мисије Србије при УН. Кад се вратио, наши пријатељи су уприличили вечеру на којој смо се упознали. Они су онда настављали да праве вечере да бисмо се још боље упознали, и тако је то трајало два месеца, односно док на крају нисмо сами отишли на ручак - испричала је Цеца једном приликом.

Фото: Архива Новости

Прочитајте још: Емотивна и болна исповест Бојана из Лексингтона о борби кроз живот: "Прерано је отишао, био је непокретан 25 година"

Пре Славка, глумица је била удата за покојног Милоша Жутића са којим има ћерку Катарину Жутић, нашу познату глумицу која је наследила таленат од мајке. Затим се удала за управника Атељеа 212 Љубомира - Муција Драшкића који је нажалост, такође преминуо. Седам и по година касније, родила се љубав са Славком који је глумицу освојио пре свега својим људским квалитетима.

- Просто ми је много лепше да живим овако него да живим сама. Задовољна сам што сам то урадила. Супруг ме је освојио својим људским квалитетима и тиме што имамо сличан поглед на живот и што се слажемо у естетском смислу- рекла је раније глумица за Сторy.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas