· · Komentari: 0

Treća sreća: CECA BOJKOVIĆ je sa njim pronašla mir - ovo je čovek zbog kog je otišla iz Srbije

On se retko pojavljuje u javnosti

1662107801_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov.jpg
Foto: Arhiva Novosti V. Danilov

Svetlana Ceca Bojković važi za jednu od najbolji glumica na našim prostorima. NJene uloge svi pamtimo, a poznata je i po burnom ljubavnom životu.

Ona se udavala tri puta, a sa sadašnjim mužem je uspela da pronađe sreću. On je bio ambasador u Finskoj, pa je za vreme njegovog mandata glumica odlučila da napusti Srbiju i da živi sa mužem u inostranstvu. Slavko Kruljević i Ceca Bojković su se upoznali na večeri sa zajedničkim prijateljima.

- Slavkovi prijatelji koji su mene poznavali pozvali su me na večeru. On je pre toga bio u NJujorku četiri godine, gde je obavljao funkciju zamenika šefa Misije Srbije pri UN. Kad se vratio, naši prijatelji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Oni su onda nastavljali da prave večere da bismo se još bolje upoznali, i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak - ispričala je Ceca jednom prilikom.

Foto: Arhiva Novosti

Pročitajte još: Emotivna i bolna ispovest Bojana iz Leksingtona o borbi kroz život: "Prerano je otišao, bio je nepokretan 25 godina"

Pre Slavka, glumica je bila udata za pokojnog Miloša Žutića sa kojim ima ćerku Katarinu Žutić, našu poznatu glumicu koja je nasledila talenat od majke. Zatim se udala za upravnika Ateljea 212 LJubomira - Mucija Draškića koji je nažalost, takođe preminuo. Sedam i po godina kasnije, rodila se ljubav sa Slavkom koji je glumicu osvojio pre svega svojim ljudskim kvalitetima.

- Prosto mi je mnogo lepše da živim ovako nego da živim sama. Zadovoljna sam što sam to uradila. Suprug me je osvojio svojim ljudskim kvalitetima i time što imamo sličan pogled na život i što se slažemo u estetskom smislu- rekla je ranije glumica za Story.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.