· · Коментари: 0

"У кући није имао ко да ме дочека": Изворинка Милошевић је за ШЕСТ месеци изгубила целу породицу

Живот су јој обележиле бројне трагедије

1671624026_izvorinka-milosevic-youtube-printscreen.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Изворинка Милошевић је један од најпознатијих вокала народне музике, а влашким песмама дала је печат својим специфичним гласом. Упркос томе што је увек насмејана и весела, иза њеног осмеха крије се тешка животна прича.

Прочитајте још: Сека Алексић окитила чак три ЈЕЛКЕ: Певачица ужива у новогодишњим чаролијама (ФОТО)

Певачица је рођена 19. јануара 1954. године, у Нересници у Источној Србији. Иако у том делу Србије, како каже Изворинка, живи велики број изврсних инструменталиста и музичара, она је имала ту срећу да оствари успешну каријеру.

Велики успех обележио је њену каријеру и учинио да буде истакнута међу певачима. Међутим, није могла да избегне тешку судбину, те се суочила са великм трагедијама.

Наиме, за само 6 месеци изгубила је своје највољеније: оца, мајку и брата. Певачица је своје вољене изгубила пре 14 година, а седам година касније преминуо је и њен бивши супруг Миша Блам, с којим има сина Давида. Како би пронашла утеху, узела је кућног љубимца - малу малтезерку Бебу, која јој је, како каже, значила све. Међутим, и она је издахнула и то на певачициним рукама.

- Пре 14 година су ми за шест месеци отишли мама, тата и брат. Цела породица. Она је мени била више од кучета, више од љубимца. Ми смо пребродили најтеже тренутке. Кад ти оде мама и тата у року од шест месеци, а после тога чујеш да ти је умро брат од отказивања бубрега, онда имаш само два начина како да се извучеш. То је да снажно кажеш: 'Чекај, да ли мој син, пошто већ нема оца (и он је преминуо, Миша Блам) не заслужује да нема ни мајку?'. Не! И ја сам онда узела Бебу. Моја куца малтезерка је мени значила све. И онда мени ветеринар каже да моја куца има сарком. Ми смо немоћни. Издахнула је на мојим рукама и отишла. И онда парадокс...", испричала је певачица са сузама у очима.

Таман кад је помислила да је трагедијама крај, њена куца, која јој је била велика теха - угинула је.

"Моја куца је издахнула, а сутрадан, сплетом околности, било је венчање мог сина. То је било планирано дуго, а ова кома с мојом куцом је трајала само десет дана. Сутрадан сам морала да се ресетујем, да подигнем главу и насмејем се, а срце ми је било раскомадано. Сабрала сам се и отишла на Давидово венчање, јер је заслужио да има насмејану мајку. Успела сам да се савладам, а онда је све то прошло и ушла сам у кућу и није имао ко да ме дочека", испричала је Изворника у емисији "Гранд магазин" и додала да ће је разумети само они који су имали љубимце и схватају ту безусловну љубав.

- Плакаћу за њом и даље, али време ће вероватно учинити своје. Ово је време радости због Давида, мог јединца који заслужује сву срећу овог света, и туге што ме напустила моја дружбеница... Али тако је морало да буде. Да једну етапу мог живота у којој су била мама, тата, брат, отац мог детета, који су сви отишли, и моја најтананија жица, да ме напусти и она и да каже - сада је крај", рекла је певачица.

Завлела га и одвела пред олтар

Будући да је преузела иницијативу и прва пришла свом супругу, којег је успела да шармира и освоји. Међутим, њих двоје су се развели.

- У младости сам била велика заводница, сви су ми се удварали, а Миша ме није примећивао. Био је мргуд, ћудљив, а ипак леп и с манирима. Онда сам ја одлучила да му приђем с питањем: "Извините, да ли ви пијете кафу?", а он ми је без осмеха рекао: "Да, пијем. Зашто не?" Успела сам да му донесем кафу и после треће сам му измамила осмех. Пекао ме је на тихој ватри, био је недостижан и тврдио је пазар. Крио се иза маске, а у ствари је био један топао човек. Морала сам јако да се борим за њега ", рекла је Изворинка у емисији "Из профила" и додала да се брак догодио на њену иницијативу.

Проблематична трудноћа

Изворинка се за Мишу удала врло млада. Прво дете је изгубила у шестом месецу трудноће. Због тога је другу трудноћу, која је била ризична, прележала у Гинеколошко акушерској клиници "Вишеградска" у Београду. Ту је родила сина Давида. Када су добили дете, како је причала Изворинка, све се променило. Давид је, уз Мишу, постао њен центар света. Желела је да им посвети сваки слободан тренутак. Одлучила је да запостави каријеру како би имала више времена да се посвети свом сину и супругу јер су јој они били приоритет у животу.

Прочитајте још: Џони Деп ће дати МИЛИОН долара у добротворне сврхе: Када му Амбер Херд исплати одштету, он ће је проследити тамо где је најпотребнија

 

Сматра да је можда могла постићи и значајнију каријеру, али не жали због тога што није и што се у потпуности посветила својој породици. Када је њихов син имао седам година и кренуо у основну школу, Мишо Блам се одселио у Израел. Изворинка се сама борила са сином у Београду и није им било лако.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.