Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ ЗА МАГАЗИН НОВОСТИ

"У поноћ флаша црног вина и 19 пољубаца": Верица Ракочевић о Новој години и МОДНИМ ТРЕНДОВИМА за 2022. годину

Новогодишње расположење зове на рекапитулацију протекле године и позитивне теме. Са модном креаторком Верицом Ракочевић поразговарали смо у духу празника.

1638957321_pjimage--63-.jpg
Фото: АТА
Oglas

Након феноменалне ревије одрживе моде, коју је отворила управо Верица, и успешне године на пољу каријере, време је за опуштање и уживање у празницима.

Шта за Верицу Ракочевић значи Нова година и како је прославља, открила нам је у интервјуу за Магазин Новости.

Како сте сазнали да не постоји Деда Мраз и која вам је омиљено сећање на Нову годину?

Моје детињство је било бајно. Окружена родитељима, браћом и сестром у веома скромним материјалним условима, али у породици у којој је љубав била у сваком кутку наше куће, у Деда Мраза нико од нас није веровао.

Тата и мама су нам пружали много више од онога што су деца тражила у Деда Мразовим санкама. Песму, радост, загрљаје, љубав и сигурност да ћемо у животу бити срећни и радосни ако сами возимо новогодишње санке.Тако да од рођења не верујем у Деда Мраза.

Фото: АТА

У Шпанији у поноћ поједу 12 зрна грожђа, на који начин се у вашем дому дочекује Нова година?

Моја деца су одрасла, имају своје породице и свако од њих има свој ритуал. Вељко и ја отворимо у поноћ флашу црног вина и поделимо по 19 пољубаца једно другом.

Фото: АТА

Коју сте књигу, песму и филм открили у овој години, а да су оставили најјачи утисак на Вас?

Вратила сам се књигама ( које су на жалост кратко биле на паузи због великих пословних обавеза) које сам у младости и током живота гутала.

Књига: Хана Џуел "Сто опаких жена у историји"

Песма: "Блиндинг Лигхтс" канадског музичара Тхе Wеекнд

Филм: "Хоусе оф Гуцци", прича из модног света и трагедија којој претходи похлепа. Иначе немам много времена за гледање фимова, радије бих отишла у позориште.

Фото: АТА

Наведите три ствари које ће, по Вама, бити пун модни погодак за 2022. годину?

У мојим колекцијама увек СВИЛА (муслин, сатен, жорзет), бохо хаљина и оптимизам да ће следећа година бити веселија од ове.

Да ли правите новогодишње одлуке и које сте одабрали за наредну годину?

Увек на почетку сваке године моја одлука је да ми живот буде испуњен оптимизмом и надом у боље сутра.

Порука за читаоце Магазина Новости

Није важно колико пута паднеш, већ колико пута устанеш и кренеш даље.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas