Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU ZA MAGAZIN NOVOSTI

"U ponoć flaša crnog vina i 19 poljubaca": Verica Rakočević o Novoj godini i MODNIM TRENDOVIMA za 2022. godinu

Novogodišnje raspoloženje zove na rekapitulaciju protekle godine i pozitivne teme. Sa modnom kreatorkom Vericom Rakočević porazgovarali smo u duhu praznika.

1638957321_pjimage--63-.jpg
Foto: ATA
Oglas

Nakon fenomenalne revije održive mode, koju je otvorila upravo Verica, i uspešne godine na polju karijere, vreme je za opuštanje i uživanje u praznicima.

Šta za Vericu Rakočević znači Nova godina i kako je proslavlja, otkrila nam je u intervjuu za Magazin Novosti.

Kako ste saznali da ne postoji Deda Mraz i koja vam je omiljeno sećanje na Novu godinu?

Moje detinjstvo je bilo bajno. Okružena roditeljima, braćom i sestrom u veoma skromnim materijalnim uslovima, ali u porodici u kojoj je ljubav bila u svakom kutku naše kuće, u Deda Mraza niko od nas nije verovao.

Tata i mama su nam pružali mnogo više od onoga što su deca tražila u Deda Mrazovim sankama. Pesmu, radost, zagrljaje, ljubav i sigurnost da ćemo u životu biti srećni i radosni ako sami vozimo novogodišnje sanke.Tako da od rođenja ne verujem u Deda Mraza.

Foto: ATA

U Španiji u ponoć pojedu 12 zrna grožđa, na koji način se u vašem domu dočekuje Nova godina?

Moja deca su odrasla, imaju svoje porodice i svako od njih ima svoj ritual. Veljko i ja otvorimo u ponoć flašu crnog vina i podelimo po 19 poljubaca jedno drugom.

Foto: ATA

Koju ste knjigu, pesmu i film otkrili u ovoj godini, a da su ostavili najjači utisak na Vas?

Vratila sam se knjigama ( koje su na žalost kratko bile na pauzi zbog velikih poslovnih obaveza) koje sam u mladosti i tokom života gutala.

Knjiga: Hana Džuel "Sto opakih žena u istoriji"

Pesma: "Blinding Lights" kanadskog muzičara The Weeknd

Film: "House of Gucci", priča iz modnog sveta i tragedija kojoj prethodi pohlepa. Inače nemam mnogo vremena za gledanje fimova, radije bih otišla u pozorište.

Foto: ATA

Navedite tri stvari koje će, po Vama, biti pun modni pogodak za 2022. godinu?

U mojim kolekcijama uvek SVILA (muslin, saten, žorzet), boho haljina i optimizam da će sledeća godina biti veselija od ove.

Da li pravite novogodišnje odluke i koje ste odabrali za narednu godinu?

Uvek na početku svake godine moja odluka je da mi život bude ispunjen optimizmom i nadom u bolje sutra.

Poruka za čitaoce Magazina Novosti

Nije važno koliko puta padneš, već koliko puta ustaneš i kreneš dalje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas