· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

У свету важи за НАЈПРЕДАНИЈУ СУПРУГУ и најскромнију даму! Ова СРПКИЊА данас слави 35. рођендан, а ми откривамо детаље из њеног живота (ФОТО)

Супруга славног тенисера Новака Ђоковића данас слави 35. рођендан

1623949486_jelena.png
Фото: InstagramScreenShot/lsy21__

Супруга славног тенисера и светског аса Новака Ђоковића, светски позната дама која увек са осмехом бодри супруга на теренима широм света, популарна Јелена Ђоковић данас слави 35. рођендан.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО: Глумицу пре премијере изуједао пас, појавила се на црвеном тепиху са ОЖИЉЦИМА (ФОТО)

Ко је Јелена Ђоковић

Јелена је највернији и најватренији Новаков навијач и увек се максимално труди да му пружи подршку. Пошто не воли да се експонира, медији су копали по њеној прошлости како би нашли неку мрљу, али то се испоставило као немогућа мисија.

Постала је директор Фондације Новак Ђоковић која се бави прикупљањем средстава за сиромашну децу у Србији. Успешно је организовала неколико хуманитарних акција којима су се одазвали утицајни људи и велике звезде попут Наоми Кембел, Кејт Хадсон, Сара Фергусон, Борис Бекер, Ричард Бренсон, Џерард Батлер и многи други.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Својим ставом, лепотом, одмереношћу и софистицираношћу је привукла пажњу медија који је сврставају у 5 најлепших жена тенисера. Ана Винтур, челична леди и најмоћнија жена у свету моде, јој је посветила 3 стране у престижном магазину „Вог“. Позирала је у креацијама цењених дизајнера попут Викторије Бекам и Филипа Лиме. Јелена се углавном појављује у једноставним, сведеним и елегантним комбинацијама које увек употпуни ефектним детаљима. Енглези су заљубљени у њен стил и мисле да је модел за купаће костиме.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.