Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УДАЈЕ СЕ АНЂЕЛА ЈОВАНОВИЋ: Глумица ће изговорити судбоносно "да" познатом атлетичару (ФОТО)

Анђела Јовановић, ћерка глумачког пара, Гагија Јовановића и Бранке Пујић, удаје се за дугогодишњег партнера

1683882706_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Анђела Јовановић
Oglas

Глумица Анђела Јовановић и атлетичар Михаил Дудаш изговориће судбоносно "да" за неколико недеља.

Након три године везе пар је решио да љубав озваничи и браком што је Анђела и потврдила.

- Тачно је да се удајем, али сам тужна што је то неко мени близак открио јер сам желела да то сачувам од очију јавности. Хвала на лепим жељама, али о приватном животу не желим да причам - рекла је Анђела за Блиц.

Венчање је заказано за јун у присуству најужег круга људи.

- Срећни су, јер ће коначно своју везу озваничити и пред законом и пред богом. Све детаље држе у строгој тајности од јавности и желе да тако и остане. Свечани ручак заказан половину јуна. Бранка помаже Анђели око саме организације. Свакако су Анђела и Михаил договорили ресторан и декорацију, као и музику што је најважније. Остало су ситнице. Бранка је позната као неко ко воли да преузме организацију на себе, те је то било тако и овог пута. Са Анђелом бира и венчаницу коју ће глумица понети на свадбеној прослави - открива извор Блица.

Михаил је једном приликом испричао како је почела њихова љубавна прича и у ком моменту је схватио да је Анђела та особа.

- Знамо се доста дуго, а званично смо се упознали пре неколико година. Претпрошле године био сам гост у једној емисији у којој је Анђела гостовала дан пре мене. Недуго након тога желео сам да видим како је прошла емисија, вратио сам ону са Анђелом и, одгледавши је до краја, схватио колико је шармантна, лепа, паметна, симпатична. Одлучио сам да јој пошаљем поруку, питам како је, шта ради. Тако је почело наше дописивање. Када смо се видели, одмах, на прву лопту, скапирали смо се и започели нешто што траје - истакао је атлетичар за “Глорију”.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas