Oglas
· · Komentari: 0

UDAJE SE ANĐELA JOVANOVIĆ: Glumica će izgovoriti sudbonosno "da" poznatom atletičaru (FOTO)

Anđela Jovanović, ćerka glumačkog para, Gagija Jovanovića i Branke Pujić, udaje se za dugogodišnjeg partnera

1683882706_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Anđela Jovanović
Oglas

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš izgovoriće sudbonosno "da" za nekoliko nedelja.

Nakon tri godine veze par je rešio da ljubav ozvaniči i brakom što je Anđela i potvrdila.

- Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela za Blic.

Venčanje je zakazano za jun u prisustvu najužeg kruga ljudi.

- Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi - otkriva izvor Blica.

Mihail je jednom prilikom ispričao kako je počela njihova ljubavna priča i u kom momentu je shvatio da je Anđela ta osoba.

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi. Tako je počelo naše dopisivanje. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje - istakao je atletičar za “Gloriju”.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas