· · Коментари: 0

Удала се братаница ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Отац јој није дошао на венчање, нити било ко од чланова краљевске породице (ФОТО)

Брат принцезе Дајане има седморо деце

1679663943_profimedia-0093286773-lejdi-Spenser-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа

Братаница принцезе Дајане удала се за дугогодишњег изабраника Грега Малета. Лепа Леди Амелија Спенсер, блистала је у једноставној свиленој хаљини боје песка, док се на романтичној церемонији која је одржана на врху планине у близини Кејптауна, заветовала на вечну љубав.


Пар није случајно изабрао баш то место за венчање. Амелија и Грег последњих 14 година провели су у Јужноафричкој Републици и најлепша сећања везују их управо за ову државу. Усхићени младожења напоменуо је да више од деценије сања дан кад ће му лепа изабраница изговорити судбоносно „да“.

Како се наводи, венчању су присуствовали Амелијина сестра близнакиња леди Елајза Спенсер, полубрат Самјуел Ејткен и старија сестра леди Кити Спенсер. Дајанин брат Чарлс, Амелијин отац, није присуствовао церемонији, као што се није појавио ниједан члан краљевске породице.

Гласине да је отац у лошим односима са ћеркама кренуле су када се гроф није појавио на венчању Амелијине сестре Кити, која се 2021. удала за 32 године старијег милијардера Мајкла Луиса. Уместо њега невесту је до олтара испратио брат Луис Спенсер. Брат принцезе Дајане има седморо деце, али ће само Луис наследити породично имање, титуле и богатство.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ