Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЈ ЉУБАВИ

УДАРИО СВЕКРВУ? Ђиђи Хадид и Зејн Малик раскинули након шест година везе, појавила се и МИСТЕРИОЗНА ОБЈАВА (ФОТО)

Зејн Малик и Ђиђи Хадид више нису заједно. Извор је потврдио за новине да се пар, који дели 13-месечну ћерку Каи, поново разишао.

1635490808_pjimage--5-.jpg
ФОТО: Профимедиа
Oglas

Извор близак њеној породици рекао је за стране медије да се пар разишао, скоро две године након што су поново покренули своју романсу. "Они тренутно нису заједно", објаснио је извор.

Прочитајте још: "Делили слике лешева као да су животиње" - Удовица Кобија Брајанта открила ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ! Сазнала за смрт мужа и ћерке на НАЈГОРИ начин (ФОТО)

Топло-хладно

У фебруару 2020, Ђиђи је потврдила да су се она и Зејн помирили када је написала омаж музичару за Дан заљубљених. Затим, у септембру прошле године, дочекали су своје прво дете, девојчицу по имену Каи, коју су жестоко штитили од радознале јавности.

Ђиђи је замолила папараце да избегавају фотографисање њеног лица, пишући: „Наша жеља је да она може да изабере како ће да се прикаже свету када постане пунолетна и да може да живи што нормалније  детињство , без бриге о јавној слици коју није изабрала“.

Ударио Јоланду Хадид?

Међутим, веза супермодела са Зејном је од тада доживела несрећан заокрет. Људи су објавили вест о њиховом раскиду само неколико сати након што је ТМЗ објавио да је Зејн наводно ударио Ђиђину маму, Јоланду Хадид, прошле недеље.

Певач одлучно пориче ту тврдњу. Он је агенцији рекао: „Надам се да ће Јоланда преиспитати своје лажне наводе и кренути ка решавању ових породичних проблема у четири ока“.

Мистериозна објава

Ђиђина сестра, 25-годишња манекенка Бела Хадид, је на Инстаграму поделила неке речи мудрости у четвртак, 28. октобра, након што се појавила вест у којој се наводи да је Зејн ударио Јоланду током свађе. 

Фото: Профимедиа

На својој Инстаграм Сторију, Бела је објавила загонетни цитат који гласи: „Не могу ништа да урадим за тебе осим да радим на себи. Ти не можеш да урадиш ништа за мене осим да радиш на себи“.

Убрзо након што је Зејн порекао оптужбе, Бела је примећена у Њујорку са својом мамом. Папараци су фотографисали двојац мајка-ћерка док су улазили у зграду у тамним модним издањима са луксузним Диор и Шанел дорбама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas