Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

"Ухватим себе да се ФОЛИРАМ": Милош Биковић коначно проговорио о ПРИВАТНИМ СТВАРИМА

Глумац Милош Биковић каже да се често преиспитује - сматра то процесом рада на себи и да самим тим спознаје своје грешке и одговорности

1643385413_586d4060be0b035d880dc706172cdff8ddfc0e3c.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТЛ
Oglas

Многе је пандемија корона вируса натерала на једно велико животно преиспитивање, с чим се слаже и глумац Милош Биковић, преноси "Грација".

Прочитајте још: Камин, мермер, иконе и један посебан портрет: Дом Милоша Биковића је скоцкан са СТИЛОМ (ФОТО)

- Генерално би требало да се преиспитујемо, не само у оваквим ситуацијама. На то нас наводи култура, и треба да размишљамо о својим поступцима, јер једино за шта носимо одговорност јесу наши поступци, лекције и како се односимо према ситуацијама. У том смислу јесам и стално се преиспитујем. Сматрам то процесом рада на себи. Ако човек мисли о себи да је најпаметнији и најуспешнији, онда веома брзо постаје и бахат, зао, груб, нетолерантан. Веома је важно поћи од тога које су моје одговорности, грешке, преиспитивати их стално и онда се бавити собом на здрав, а не нарцисоидан начин - рекао је Милош Биковић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Многи сматрају да га популарност није променила, а Милош је одговорио кроз смех:

Мени би то било безвезе. Мада, ухватим ја себе некада и да се фолирам, нисам баш имун на то.

На питање како се то фолира, глумац објашњава:

- Некада себе ухватим да нешто паметујем и правим се важан, али тим преиспитивањем тражим те своје моменте, па се трудим да их анулирам и да будем искренији према себи, саговорницима и окружењу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Према његовим речима, човек се у детињству кодира.

- Генерације које данас стасавају у Србији, али и на Балкану, расле су у једном другом свету. Ми смо расли из неке нуле, из неких међусобно завађених средина које су нас припремиле да будемо много чвршћи у решености да поправимо ситуацију, односно да свој живот контролишемо и узмемо га у своје руке. Није моје детињство било трагично, али није било баш ни срећно. Сматрам да је цела та ситуација мојој генерацији дала способност. Криза вас тера да нађете у себи неке способности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Милош, осим што је успешан у глуми, добро се снашао и у продукцијским водама.

- Глумац само чека улогу да му се деси. И ако му се деси добар пројекат, можда му неће бити добра улога или можда га неће изабрати за тај филм. Па и да му се посрећи да добије добру улогу у добром пројекту, то је ретко. Ја сам заиста имао тај благослов да ми се неколико пута у каријери деси да играм у хитовима: “Монтевидео”, “Јужни ветар”, “Слуга” у Русији... То је велика срећа. Али, када сте продуцент, онда можете мало више да утичете на то да се такви пројекти десе. Било ми је потребно да се, осим глуме, креативно изразим на још један начин. Надам се да ћу ускоро бити спреман и да режирам - каже Биковић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

С обзиром на свој темпо живота, Милош открива у чему проналази мир:

– Тренирам, читам, волим да гледам филмове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas