Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Усликани ЗАЈЕДНО на журки милионера: Испливали докази да су Ким Кардашијан и Том Брејди поприлично блиски (ФОТО)

Ким је недавно била тајновита и открила да има симпатију, али није навела о коме је реч

1689235907_Collage-Maker-13-Jul-2023-10-09-AM-5315-TOM-KIM.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ кимкардасхиан/ томбрадy
Oglas

Мултимилионер Мајкл Рубин традиционално је одржао журку поводм 4.јула у Хемптонсу. Све званице су биле у белом, јер је то био дрес-код, а међу огромним бројем звезда нашли су се: Бијонсе, Кендал Џенер, Хејли и Џастин Бибер, и многе друге личности из јавног живота, међу којима су били и Ким Кардашијан и Том Брејди.

Након журке кренула је да се шири прича како су њих двоје били изразито присни на самом догађају, као и да се Ким доста опустила након пар шотова (што је потврдила на свом Тwиттер профилу).

Том, као и Ким, су обоје званично слободни и свеже разведени, тако да овакве вести не долазе у виду скандала. Један од извора тврди за Даилy Маил, да је пар током дана виђен како ћаска на плажи, док су увече уживали на тераси куће плешући, док други извор тврди да нису имали пуно интеракције, те да је Том више пажње пружио моделу Емили Ратајковски.

Ким је недавно изјавила, да Кање није више она иста особа за коју се својевремено удала, као и да јој је јако тешко да пред децом сакрије разочарење поводом његовог понашања. Са друге стране, Том је у коректним односима са Жизел, са којом има двоје деце, али која му није опростила то што је у једном моменту ставио продужетак каријере изнад ње и породице.

Нови пар на помолу?

Било како било, једна ствар је сигурна – Крис Џенер је са одушевљењем дочекала ову вест, и врло лако би одмах кренула у нови ребрандинг избора романтичних парнера за своје ћерке.


БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas