Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЕМОТИВАЦ: Тони Цетински одушевио је синоћ београдску публику, па проговорио о ПРЕКИДУ САРАДЊЕ СА МАРИЈОМ ШЕРИФОВИЋ (ФОТО/ВИДЕО)

Регионална музичка поп звезда Тони Цетински, одржао је велики концерт у оквиру друге вечери фестивала "Белграде Беер Фест"

1687170932_364866_img-20230618-210809_f.jpg
Пхото: Новости
Oglas

Цетински је пред сам наступ истакао да и после толико година на сцени, има позитивну трему која му даје елан за рад. 

- Трема увек постоји, али овде се осећам некако као код куће. Нема те трема која може покварити нешто, већ само оне која да елан да се нешто одради. Не нервирам се ако се нешто деси што ми поремети планове, све је то Божја воља. Што се тиче вечерашњег наступа, имам спремљену листу песама које ћу отпевати, а сходно реакцији публике, додаваћу још неке песме. Пред наступ се само помолим Богу, немам никакве друге ритуале - рекао је Тони.

Фото: Новости

Како је истакао Тони, за себе може да каже да је осећајан, али се труди да своје емоције остави по страни због публике која је дошла да га слуша.

- Тешке ситуације увек остављам по страни и трудим се да се фокусирам на публику која је платила да ме слуша. Међу нама је веза која траје више од 30 година. У том тренутку све остављам по страни, иако дођу неке песме због којих ми буде тешко, на пример "23. просинац". Када је певам увек се сетим људи који нису са нама, али мислим да њу нећемо вечерас певати. Ја немам проблем са емоцијама, једном сам се расплакао и док сам гледао рекламу. Имам много емоција у себи - додао је певач.

Певач је истакао да не планира још да иде у пензију, али да се он ту не пита ништа већ публика. 

- Не одлучујем ја да ли ћу отићи у пензију већ публика, ако они престану долазити на концерте, тј. показивати интересовање за мене, ја ћу се повући са јавне сцене - изјавио је Цетински.

Фото: Новости

Тони је испричао да је желео да сними песму са Маријом Шерифовић, али да до тога неће доћи јер је сама избацила песму коју је он желео да сниме заједно. 

- Имао сам жељу да снимим песму са Маријом Шерифовић, причали смо о томе, онда је избацила песму "Добар вам дан", а та песма је била идеална за дует, али пошто је снимила сама, онда сам јој рекао: "Е, сад више нема дуета" - завршио је кроз осмех Тони.

Нема сумње да је публика уживала у Тонијевим хитовима и лепо се провела. Комплетан интервју са Тонијем, као и атмосферу са концерта погледајте у наставку, у видеу испод:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas