· · Коментари: 0

Весна Дедић КОНАЧНО ОТКРИЛА зашто се посвађала са Сањом Маринковић: Праштала сам свашта, али ЈЕДНУ СТВАР нисам могла

Да су после 26 година пријатељства водитељке и списатељице одлучила да ставе тачку на своје дружење више није тајна.

1625120153_vesna-i-sanja.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен

А ћутале су пуних годину дана. Иако су се прави разлози прекида пријатељства углавном нагађали, Весна Дедић сада доноси нове информације.

Пријатељство Весне Дедић и Сање Маринковић трајало је више од две деценије. Биле су најбоље другарице, колегинице, комшинице, свакодневно заједно, а онда је свему дошао крај. Кад се тако нешто догоди, баш као после краха брака познатих личности, почну нагађања зашто, како, ко је крив.

"Посвађале се због фрајера?"

Чуло се да су се „или посвађале због неког фрајера или због новца из заједничких пројеката“, а има и оних који тврде да су „процуриле“ неке информације које су знале само њих две, па је неко био причљивији него што би требало.

‒ Ја сам изневерена. Не једном, дугогодишњи процес је у питању, али сам касно добила информацију и касно сам се са тим суочила. Нас две у пријатељским односима нисмо дуже од годину дана, али чак и најближи пријатељи, који су примећивали да се нешто дешава, нису имали храбрости да питају, јер су знали колико Сању волим и колико сам одан пријатељ. Моја мајка, брат, снаха, Ленка и Сања Маринковић били су забрањене теме за анализу било мојих партнера или пријатеља ‒ испричала је Весна пре неколико месеци.

Издаја је разлог!

Угледна новинарка и списатељица коначно је одлучила да открије праве разлоге прекида пријатељства са Сањом Маринковић како би ставила тачку на спекулације.

‒ Издају никада нисам праштала. Праштала сам им свашта. Праштала сам им неке ситне трачеве, као нема везе, али елементарну издају која може да угрози мој углед, моју част као жене пре свега, то не. Зашто бих праштала? Толико је дивних људи на овом свету да бих ја праштала и држала се тог неког свог, било да је тај неко мој партнер, пријатељ... ‒ открила је Весна у емисији „Реална прича“.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.