· · Коментари: 0

Водитељка Евровизије ЗАМАЛО НИЈЕ ПАЛА У НЕСВЕСТ, али то нико није приметио: Сада се огласила и открила шта се десило (ФОТО)

Лаура је на свом Инстаграм профилу објаснила да се и даље не осећа добро

1652966093_evrovizija.jpg
Фото: Профимедиа

Лаура Паузини заједно са водитељем Алесандром Кателаном и певачем Миком који је светки позната личност водила је 66. Песму за Евровизију. Лаура је по професији и певачица и водитељка која је стекла велику славу и ван границе Италије.

Водитељка и певачица се обратила на три језика (шпанском, енглеском и италијанском) и објаснила шта се догодили током финала Евросонга. Наиме, током гласања, Лаура је на кратко нестала из директног преноса, а сада је одлучила да све појасни.

Фото: Инстаграм/принтскрин/ лаурапаусини

Каква ноћ, људи. Невероватно је колико сте ми љубави послали из целог света. Желим да вас умирим и кажем да сам добро. Током финала пао ми је притисак без икаквог разлога и морала сам двадесет минута да се одморим док су ме лекари прегледавали, на чему сам им захвална. Последњих шест месеци имала сам пуне руке посла и због свега пуно стреса, али срећна сам да сам успела да завршим ово дивно вече са својим партнерима Алесандром Кателаном и Миком, као и да смо могли заједно да прогласимо победнике Евровизије, дивну Украјину - објаснила је све у објави, по завршетку најпознатијег музичког такмичења на свету.

Прочитајте још: Драгана Катић проговорила о љубави са певачем "Дивљег кестена": "Недостајаће ми, не могу да дођем себи"

Да, нажалост, ово није био само тренутни стрес и притисак, Лаура је потврдила и објаснила да се ос суботе не осећа добро и да је заражена коронавирусом.

Не осећам се добро од суботе и управо сам открила да сам позитивна на цовид-19 и из тога сам разлога у самоизолацији и не могу да путујем - додала је Паузини у истој објави.

Обавестила је фанове да неће моћи да наступа на Флориди и да ће морати да откаже наступ због лошег здравственог стања.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.