· · Komentari: 0

Voditeljka Evrovizije ZAMALO NIJE PALA U NESVEST, ali to niko nije primetio: Sada se oglasila i otkrila šta se desilo (FOTO)

Laura je na svom Instagram profilu objasnila da se i dalje ne oseća dobro

1652966093_evrovizija.jpg
Foto: Profimedia

Laura Pauzini zajedno sa voditeljem Alesandrom Katelanom i pevačem Mikom koji je svetki poznata ličnost vodila je 66. Pesmu za Evroviziju. Laura je po profesiji i pevačica i voditeljka koja je stekla veliku slavu i van granice Italije.

Voditeljka i pevačica se obratila na tri jezika (španskom, engleskom i italijanskom) i objasnila šta se dogodili tokom finala Evrosonga. Naime, tokom glasanja, Laura je na kratko nestala iz direktnog prenosa, a sada je odlučila da sve pojasni.

Foto: Instagram/printskrin/ laurapausini

Kakva noć, ljudi. Neverovatno je koliko ste mi ljubavi poslali iz celog sveta. Želim da vas umirim i kažem da sam dobro. Tokom finala pao mi je pritisak bez ikakvog razloga i morala sam dvadeset minuta da se odmorim dok su me lekari pregledavali, na čemu sam im zahvalna. Poslednjih šest meseci imala sam pune ruke posla i zbog svega puno stresa, ali srećna sam da sam uspela da završim ovo divno veče sa svojim partnerima Alesandrom Katelanom i Mikom, kao i da smo mogli zajedno da proglasimo pobednike Evrovizije, divnu Ukrajinu - objasnila je sve u objavi, po završetku najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu.

Pročitajte još: Dragana Katić progovorila o ljubavi sa pevačem "Divljeg kestena": "Nedostajaće mi, ne mogu da dođem sebi"

Da, nažalost, ovo nije bio samo trenutni stres i pritisak, Laura je potvrdila i objasnila da se os subote ne oseća dobro i da je zaražena koronavirusom.

Ne osećam se dobro od subote i upravo sam otkrila da sam pozitivna na covid-19 i iz toga sam razloga u samoizolaciji i ne mogu da putujem - dodala je Pauzini u istoj objavi.

Obavestila je fanove da neće moći da nastupa na Floridi i da će morati da otkaže nastup zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.