· · Коментари: 0

Водитељка која је извршила самоубиство, бившем дечку је дала 25 хиљада фунти, а сада је то урадила и нова девојка

Популарна водитељка извршила је самоубиство пре две године, а сада се откривају и поједини детаљи о њеном бившем дечку

1670416582_kerolajn-flek.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/царолинефлацк

Керолајн Флек је дала момку Луису Бартону "десетине хиљада фунти" пре него што је одлучила да себи одузме живот, како би исплатио дугове, а сада је то учинила и његова нова девојка Лолита Томлинсон.

Прочитајте још: СТИГЛИ У 'ВЕЛИКУ ЈАБУКУ': Принц Хари и Меган Маркл у Њујорку, на додели награда за борбу против РАСИЗМА (ФОТО)

Она је прошлог месеца дала бившем тенисеру 22 хиљаде фунти да отплати још дугова, а забринутост за њену ситуацију показао је њен брат Луј Томлинсон, који је члан бенда "Оне дирецтион".

Пријатељ покојне Каролине рекао је за Сун у недељу:  - Не кривим Луја што је забринут. Када је Луис био са Керолајн, дала му је око 25.000 фунти да отплати своје дугове. Плус, плаћала је апсолутно све у њиховим животима - кирију, одећу, храну, изласке, празнике.

- Он је типичан... да натера жене да плате за његов начин живота. Смрди. Он иде на гламурозне забаве у Марбељу на Ибицу, живи на високој нози, а све то жене финансирају. Не разумем како су тако заслепљене њиме - рекао је пријатељ покојне Керолајн и додао:

- Верујем да би она сада била очајна да може да види, да му је Лолита дала десетине хиљада фунти, на исти начин као што је то она учинила. само се надам да ће Лоти доћи себи - закључио је пријатељ.

У марту 2021. године, Лотина млађа сестра Фелисите, предозирала се у 18. години, па се на тај начин зближила са Луисом са којим је делила исту бол.

Након што је Бартон усликан са новом девојком, мајка покојне Керолајн је изјавила да је управо и веза са њим убила, а да је друга девојка сада у истој ситуацији.

Керолајн је пронађена крвава и гола у децембру 2019. када је исекла вене након што је разбила стакло на прозору, због свађе са Бартоном, кога је наводно ударила мобилним телефоном у главу. Тада се изјаснила да није крива, а требало је да јој се суди 4. марта 2020. године. 

Прочитајте још: Била је најлепша жена Југославије и мушкарци су лудели за њом: Ево како данас живи Тања Бошковић и чиме се храни

Мајка покојне Керолајн, тврди да водитељка није могла да се суочи са "живом ноћном мором", односно да буде означена као насилник, па је оптужила суд и полицију да су је довели до самоубиства.

ПР Луиса Бартона, негирала је наводе да му је Керолајн дала новац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.