Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОДИТЕЉКУ РТС-А ОВАКВУ НЕ ЗНАМО: Док води ''Дневник'' изгледа веома формално, а нико није равнодушан на њене слике са летовања (ФОТО)

Лепа водитељка Анета Ковачић, спада међу најлепше домаће водитељке, и својом појавом многе очарава

1687351081_voditeljka-NASLOVNA.png
Пхото: Фацебоок принтсцреен/ Анета Ковациц
Oglas

Гледаоци који се диве њеном изгледу углавном су навикли да је гледају озбиљну и скроз закопчану у сакоима, који осим лепог лица, све остало прекривају. Међутим кад је виде у хаљинама, и голих ногу нико не остаје равнодушан.

Када се угасе камере и када их нема у њеној близини Анета може да се похвали изузетном фигуром, коју понекад покаже на друштвеним мрежама. У мору фотографија може да се налети и на понеку са летовања.

Њене слике у сукњама су одушевиле многе кориснике друштвених мрежа, а Анета је на рачун изгледа добила низ комплимената.

Подсетимо, Анета ретко даје интервјуе, али је једном приликом проговорила о каријери:

- Мислим да лепота није пресудна за овај посао, али битно је да будете пријатни и да вам се верује, да то на један леп начин саопштавате. Али ако сте лепшег лица и гласа, све то може да буде само плус. Овај посао делује прилично лаган, али није баш тако. Дешава се да од пола девет ујутру до четири, пола пет поподне морам да имам пудер на лицу, што је прилично тешко, па га ја скинем у паузи да лице може да ми дише - рекла је лепа водитељка једном приликом за "Мондо".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas