Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Воли да носи шминку, штикле, и женску гардеробу: Погледајте како изгледа СИН легенде 'Лејкерса' МЕЏИКА ЏОНСОНА (ФОТО)

Упознајте Ирвина Џонсона (30)

1670152254_profimedia-0683245231-Megic-sa-sinom-profilna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Кошаркашка легенда, Меџик Џонсон има троје деце, од којих је најмлађи Ирвин Џонсон ИИИ. У документарцу о животу и каријери Меџика '' Тхеy цалл ме Магиц'', говори се о еволуцији Џонсона као личности, његове улоге оца и мужа, са посебним освртом на однос са најмлађим сином, Ирвингом.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ моллyфингаз

Ирвинг је пунио насловне стране штампе још пре свог рођења, а рођен је недуго након што су му се родитељи званично венчали. Он је постао звезда сам по себи, након што се 'открио' и својим родитељима признао да је геј. Његовом оцу требало је мало времена да процесуира ту информацију. Он је о томе говорио у 'Шоу Елен Деџенерис':

- Мислим, да се све своди на то, да не покушавате да одлучите шта би ваша ћерка или син требло да буду, или шта желите да постану. Треба само да их волите без обзира на оно што су, или ко одлуче да буду.

Прочитајте још: Пре Слободе Мићаловић, Војин Ћетковић је био у браку са још једном лепотицом: ГЛУМАЦ ЈОЈ СЛОМИО СРЦЕ, погледајте КО ЈЕ у питању (ФОТО)

Фото: Схуттерстоцк

Ирвин је добио име по свом оцу, али како њега зову Меџик, Ирвин је добио надимак ЕЈ. Рођен је током турбулентног периода Меџиковог живота, док је супруга Куки била трудна, сазнали су да је он ХИВ позитиван. Том приликом у једном интервјуу, прослављени кошаркаш је рекао:
- Кључан моменат је био када се Куки тестирала, и сазнали смо да су и она и беба добро.
И она и беба су се тестирали негативни на Хив.

Прочитајте још: Бивша жена Скотија Пипена СМРТ за НБА: Ужа специјалност су јој млади кошаркаши, а сада је у вези са сином Мајкл Џордана (ФОТО)

На почетку, Меџик је имао потешкоћа да прихвати сексуално опредељење свог сина, иако је за медије изјављивао да га родитељи воле и подржавају. Међутим, то се временом променило, па данас он има близак однос са сином.

Ирвин се изјашњава као 'гендер-флуид', што би значило да се његова сексуалност мења, те се некада осећа као мушкарац а некада као жена. Он за сада не планира да промени пол. Џонсон се пар пута појављивао на телевизији, у емисијама 'Рицх Кидс од Беверлy Хиллс', као и у 'ЕЈНYЦ', био је и члан емисије 'Фасхион полице', и многих других. Тренутно се бави глумом.

Фото: Профимедиа

Меџик Џонсон, поред њега има још двоје деце, од којих је Елиса Џонсон усвојена када је имала смао три године.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas