Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЕЗОБРАЗНО

ВУК КОСТИЋ четири године волео ОВУ ЛЕПОТИЦУ - Ево шта је глумица рекла о "СТИДЉИВОМ" дечку (ФОТО)

Глумац Вук Костић увек је важио за фрајера.

1637772929_00Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС
Oglas

Глумац Вук Костић забављао се са колегиницом Јелисаветом Орашанин, као и са водитељком Аном Михајловски. 

Пре њих Костић је украо срце још једној колегиници, што мало ко зна.

У питању је Бојана Стефановић, са којом је Вук Костић у вези био више од четири године. Њих двоје су се упознали још на студијама глуме.

Прочитајте још: ПРОКЛЕТСТВО ГРИМАЛДИЈА: Шарлин и Алберт од Монака – свадбене сузе, ванбрачна деца и мистериозне болести (ФОТО)

"Пре заљубљивања, у више наврата играли смо парове у разним представама. У једној је глумио мог момка који иде у војску, па смо се чак и љубили, једном је морао да ме испипава, па му је било страшно непријатно. Не зато што је стидљив, већ је поштен, па неће да злоупотреби ситуацију. Професорка је буквално морала да га тера. У истој тој представи је после, када смо се смували, почео тако безобразно да ме "вата" да нисам знала како да реагујем", рекла је Бојана за "Глорију" пре неколико година.

Бојана је данас удата за позоришног редитеља Истока Торњанског са којим има двоје деце - сина Матију и ћерку Вишњу. Она и Вук су остали у добрим односима, а заједно играју и у позоришту, а Бојана је имала улогу и у серији “Убице мог оца“ где Вук Костић тумачи главну улогу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas