· · Коментари: 0

ПРОКЛЕТСТВО ГРИМАЛДИЈА: Шарлин и Алберт од Монака – свадбене сузе, ванбрачна деца и мистериозне болести (ФОТО)

Шарлин је бивша олимпијска пливачица, а Алберт од Монака је син холивудске иконе Грејс Кели, рођен у краљевској породици.

1637676513_profimedia-0643659048.jpg
Фото: Shutterstock

На папиру, брак Шарлин Витсток и принца Алберта од Монака био је ствар бајки. Али од њиховог детаљно разрађеног венчања вредног 53 милиона фунти пре 10 година – описаног у то време као „највећа журка у земљи у последњих 55 година“ – пар је био праћен скандалима.

Испоставило се да Шарлин, рођена у Зимбабвеу, ужива са бившим дечком Наоми Кембел, милијардером Владиславом Доронином док се опоравља од мистериозне болести, након дужег одсуства из јавног живота.

Фото: Профимедиа

Прича се да се њен одлазак поклопио са раздором са њеним супругом (63), због навода да га је варала, али Алберт је инсистирао да нема проблема у њиховој вези. Прошле недеље принцеза је пропустила прославу Националног дана Монака и примљена је у установу за лечење због неоткривених здравствених проблема и губитка тежине.

Многи људи су стекли утисак да је то био уговорени брак. Алберт је одабрао жену која је личила на његову мајку

Прочитајте још: СВАКА ЧАСТ МЕГАН, АЛИ... Бивша девојка принца Харија признаје да сматра да је "срећна" што веза није потрајала (ФОТО)

Принц Алберт је усликан сам на балкону њихове палате са својим шестогодишњим близанцима, принцом Жаком и принцезом Габријелом, који су држали натписе на којима је писало "Недостајеш нам мама".

Фото: Профимедиа

Принц "плејбој"

Пре него што се оженио Шарлин 2011. године, Алберт је имао репутацију "плејбој принца". Наводно је излазио са низом лепотица, од супермодела Клаудије Шифер и певачице Кајли Миног до ћерке Роџера Мура, Деборе.

Пар се први пут упознао убрзо после Олимпијских игара 2000. године, где је Шарлин, тада 22-годишња, била пета, пре него што је победила на 200 метара леђно на другом такмичењу у Монаку. Озваничили су своју романсу 2006. године, она је престала да плива 2007. године, а 23. јуна 2010. објавили су веридбу. 

Развод је 'традиција'
Историчар и писац Филип Делорм рекао је за француски магазин: „Многи људи су стекли утисак да је то био уговорени брак. Алберт је одабрао жену која је личила на његову мајку, а Шарлин се очигледно осећала веома лоше у овој улози Грејс Кели коју су желели да она игра. Према Тхе Тимес-у, принц Алберт је касније признао да је медени месец проведен у одвојеним хотелима, наводећи. Шарлин је касније признала да се осећа "веома усамљено" у Монаку. Развод је традиција у породици Грималди. Иако пар има наследника у облику својих шестогодишњих близанаца, тек треба да се разведу. Али они живе релативно одвојеним животима - за Шарлин је речено да више воли да живи у стану изнад продавнице чоколаде него у краљевској палати.

Ванбрачна деца

У раним данима забављања, Алберт - чија је мајка Грејс, супруга Ренијеа III, принца од Монака, умрла у трагичној саобраћајној несрећи 1982. - био је приморан да призна не једно већ двоје ванбрачне деце. Године 2005. признао је да има сина - Александра Грималдија-Костеа, који сада има 18 година - са стјуардесом Ер Франса по имену Никол Кост.

Годину дана касније испоставило се да је имао и ванбрачну ћерку Јасмин Грејс Грималди, која сада има 29 година, са америчком агенткињом за некретнине Тамаром Ротоло, која је првобитно поднела тужбу за утврђивање очинства 1992.

Прошле године принц се суочио са трећом сагом о детету љубави када је Бразилка тврдила да је Алберт отац њене 15-годишње ћерке - наводе које он пориче. 

Свадбене сузе

Након што су објавили веридбу, дан њиховог венчања годину дана касније био је раскошан тродневни догађај са звездама, укључујући принца Едварда и Наоми Кембел - са руским тајкуном Доронином (59).

Шарлин је блистала у Армани хаљини отворених рамена и извезеној са 40.000 Сваровски кристала - али није могла да престане да плаче.

Док су фотографије прелепе невесте која брише марамицом сузе обилазиле свет, краљевски посматрачи су нагађали да то нису сузе радоснице. Француски лист Ле Јоурнал ду Диманцхе наводи да је покушала да побегне у Јужну Африку, где је одрасла, три пута уочи великог дана пре него што ју је полиција убедила да се врати.

Фото: Профимедиа

Званичници палате су демантовали оптужбе, а портпарол је за магазин Пеопле рекао: „Ништа од овога није истина, и мислимо да долази из потпуне љубоморе."

 Шарлин је касније рекла у интервјуу за Тхе Тимес: „Све је било тако неодољиво и било је помешаних емоција због гласина, и очигледно је напетост порасла и ја сам бризнула у плач.“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.