· · Коментари: 0

"За мене не постоји лек": Селин Дион се у сузама обратила фановима (ВИДЕО)

Дива има редак поремећај

1670507030_selin-dion.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Инстаграм/целин диона

Селин Дион, недавно је открила да болује од ретког поремећаја СПС (синдрома укочене особе), која узрокује неконтролисану затегнутост мишића.

Прочитајте још: Ана Кокић никад ВРЕЛИЈА: Дубок ДЕКОЛТЕ и МИНИЋ у првом плану (ФОТО)

Славна певачица, у видеу који је поставила на Инстаграм профилу, поделила је ова сазнања са фановима и открила како се манифестује ова ретка болест.

Она је у сузама и рекла, да ће морати да откаже европску турнеју:

"Поздрав свима, жао ми је што ми је тако дуго требало да вам се обратим. Недостајете ми пуно и једва чекам да с вама поново разговарам с бине - започела је Селин, а онда у сузама наставила:

- Увек сам била као отворена књига, али досад нисам била спремна да говорим о овоме. Недавно ми је дијагностикован редак поремећај који погађа једну од милион особа на свету. Сад ми је барем јасно зашто сам нападе спазма. На велику жалост, спазам нарушава мој свакодневни живот. Понекад не могу да ходам, понекад не могу да причам или да певам. Јако ми је жао, али не верујем ни да ћу моћи да почнем турнеју у фебруару следеће године. Радим са најбољим лекарима и спортским лекарима како бих вратила снагу и способност да поново наступам, али морам да признам да је у питању тешка борба.

- Док још учимо о овом ретком стању, сада знамо да је то био узрок грчева од којих сам патила - истакла је славна певачица и наставила:

Прочитајте још: Важи за најпожељнијег домаћег ГЛУМЦА, а ево како је МИЛАН МАРИЋ изгледао пре 13 година (ФОТО)

- Нажалост, ти грчеви утичу на сваки аспекат мојег живота и отежавају ми кретање, те ми не допуштају да користим своје вокалне могућности на начин на који сам навикла. Тешко ми је што морам да вам кажем да то значи како нећу бити спремна да наставим своју европску турнеју у фебруару, како је раније најављивано. Волим вас и надам се да ћемо се ускоро опет видети - додала је Селин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.