· · Komentari: 0

Važi za najpoželjnijeg domaćeg GLUMCA, a evo kako je MILAN MARIĆ izgledao pre 13 godina (FOTO)

Nije se puno promenio

1670505798_maric-milan.jpg
Foto: Z. Knežević

Milan Marić važi za najpoželjnijeg muškarca na našim prostorima. Publiku je osvojio ulogama u serijama "Državni službanik", "Besa" i filmu "Toma", a njegova pojava mami uzdahe ženskog dela populacije.

Pročitajte još: Sale Tropiko prokomentarisao navode da je njegova bivša žena u vezi sa Marijom Šerifović: "Ne potresam se kada čujem tako nešto"

Milan Marić i u mladosti bio je veliki zavodnik, a slika koju je Ivan Zablaćanski postavio na Instagram, upravo to i potvrđuje.

 - Upasali bi i kauč da je moglo... - stoji u opisu slike koju je Marićev kolega postavio.

Rođen je u Beogradu 1990. godine, a glumom je počeo da se bavi u tinejdžerskim danima u omladinskom pozorištu Dadov, zatim je upisao Fakultet dramskih umetnosti.

Prvu ulogu imao je 2010. godine u kratkometražnom filmu "Četvrtak". Pažnju šire javnosti stekao je 2018. igrajući glavnu ulogu u ruskom filmu „Dovlatov”, biografskom filmu o životu ruskog književnika Sergeja Dovlatova. Igrao je i u serijama „Nemanjići - rađanje kraljevine”, „Vojna akademija”, „Jutro će promeniti sve”, „Besa” i „Žmurke”. Trenutno je aktuelan po glavnoj ulozi u seriji „Državni službenik”, gde tumači Lazara Stanojevića, agenta Bezbednosno-informativne agencije.

Pročitajte još: Bivša žena Skotija Pipena SMRT za NBA: Uža specijalnost su joj mladi košarkaši, a sada je u vezi sa sinom Majkla Džordana (FOTO)

Zbog istog imena ponekad ga mešaju sa glumcem Milanom Marićem Švabom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.