Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БУРНА ВЕЗА

За њим су девојке ЛУДЕЛЕ: Познати певач се присетио како је прошао са Аном Михајловски у вези (ФОТО)

Певач Санди Ценов, деведесетих је важио за правог фрајера. Годинама га није било у јавности, а сада је поново активан на сцени.

1639819285_Untitled.png
Фото: Принтскрин/инстаграм
Oglas

Памте га по хиту "Малена", али и турбулентном љубавном животу који је водио пре него што је упловио у брачне воде, али по други пут.

Певач се својевремено забављао са Аном Михајловски, о чему је и јавно говорио.

Прочитајте још: ЧАРОЛИЈА У ДУПЛЕКСУ: Анастасија Ражнатовић окитила јелку, у великом стилу (ФОТО)

Турбулентан однос

"То је створење уз које сам се једноставно питао зашто сам ту, кад сам знао да нема смисла. Знао сам шта се догађа, али једноставно нисам могао да помогнем себи. Један позив и један смс у два ујутро и Санди седа у ауто и иде за Београд. Забрањена, а слатка веза.

Завршило се као у филм 'Ми нисмо анђели', кад се људи скупе доле, а она баца ствари са прозора... хауба ми је још дуго, дуго била у знаку њених штикли", открио је једном приликом Санди.

Срећан брак

Санди је већ 14 година ожењен правницом Илином Илић, са којом има ћерку Зару и сина Микулу. Садашњу жену познавао је само три месеца када су му пријатељи приредили бајковито венчање на Балију.

"Није то лоше. Ми нисмо ни знали да идемо на венчање, мислили смо да идемо на вечеру, а они су нам то организовали јер су пре тога сто пута питали индивидуално и мене и моју супругу да ли бисмо се венчали једно за другог", рекао је певач.

Пре Илине, Ценов је био ожењен хрватском мисицом Бранком Бебић коју је запросио тако што је снимио песму за њу "Жена буди ми ти" и отпевао јој. Венчали су се 1995, али су убрзо схватили да нису једно за друго.

"Поштујемо се као бивши супружници. Не вучемо се, попут многих, по судовима. Хвала Богу", изјавио је Санди на питање у каквим је данас односима са бившом женом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas