Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Заједно су од његове СЕДАМНАЕСТЕ ГОДИНЕ: Овако изгледа жена Дина Мерлина - Бранили су им брак, али нико их није могао раставити (ФОТО)

Њихова љубавна прича може се окарактерисати као филмска

1690706081_dino_merlin_25102015_0018.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

ЉУБАВНА прича Дина Мерлина је толико интересантна да би се по њој могао написати сценарио за неки филм. Популарни певач једну жену воли већ деценијама, а њено име је Амела.

Дино Мерлин је везу са својом супругом отпочео када су имали свега седамнаест година, а после пет година забављања стали су на луди камен.

- Са својом женом Амелом сам од седамнаесте године и још увек ми је лепо. Немам проблема ни скандала. Додуше, нисмо у браку толике године, јер смо се забављали скоро пет година – присетио се Мерлин својевремено.

На почетку њихове романсе Дино је био сиромашан момак, због чега су Амелини родитељи бранили да буду заједно. Супруга Дина Мерлина била је студенткиња архитектуре из богате породице.

- Борили смо се, крили, али нико нас није могао раставити. Након пет година смо се тајно венчали. Било је то романтично венчање, иако сам своју жену дословно отео.

Уз нас су били само мој кум и Амелина сестра која је била кума. Говор матичарке био ми је предуг, стално сам погледавао на врата да не би неко наишао и покварио нашу срећу – рекао је певач.

- Након венчања отишли смо на брачно путовање у Дубровник, а кад смо се вратили, преселили смо се мојој мајци и одмах осетили удар свакодневице.

Мене је чекала велика одговорност за породицу и тежак рад, а Амелини родитељи били су толико љути да пола године нису хтели ни да чују за њу - сећао се Мерлин тих времена и додао:

- Али ето, време лечи све, па ме данас Амелини родитељи воле и више него што заслужујем.

Једном приликом Дино је рекао да никад неће заборавити тренутак када се после прве турнеје по Југославији кући вратио празних џепова и гладан.

- Моја жена је стајала на вратима, дочекала ме са бебом. Наида је можда имала пола године, а супруга Амела је баш завршавала архитектуру. Тихо ме је упитала: "Јеси ли нам шта донео? Немам за млеко".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas