Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Заједно су више од деценије, пребродили су најтеже тренутке, а ево како су се упознали: Александра Васковић о браку са Бојаном Лексингтоном

Фронтмен групе "Лексингтон бенд", певач Бојан Васковић и његова супруга Александра уживају у љубави више од једне деценије, а упознали су се пре спота песме "Пришла" у којем је она глумила

1684477652_3d1d3542fa3ff7c1e443dbab70233b3b49a0b1d1.jpg
Фото: Инстаграм/Принтскрин/ Александра Васковић
Oglas

Бојан и Александра недавно су добили треће дете, ћерку Хелену. Након њеног рођења родитељи су прошли кроз веома тежак период, јер су бринули за бебин живот и здравствено стање, а Александра је у више наврата говорила о свему кроз шта су прошли.

Многи су мислили да се певач на снимању спота заљубио и заволео његову изабраницу, али истина је мало другачија. Наиме, они су се упознали током 2012. године, када је Александра била студенткиња медицине.

Након само неколико излазака схватили су да су створени једно за друго, те су отпочели везу, а потом и заједнички живот. 2015. године заклели су се једно другом на вечну љубав, а убрзо потом дошло је на свет и прво дете.

Александра је веома популарна на друштвеним мрежама, а једном приликом је открила детаље љубави са певачем.

- Ја сам Бојана упознала као популарног певача, знала сам у шта се упуштам када сам ушла у везу са њим. Истовремено, никада нисам премишљала где је и шта ради. Да сам у било ком тренутку осетила потребу да се бавим тим стварима, то би значило да на испит стављам обострано поверење и заједничку будућност - истакла је она за Хелло, па наставила:

- Спонтано сам се заљубила у њега, у тренутку када сам схватила да нема проблем да покаже наклоност, да се отворено удвара. Нажалост, савремени начин живота донео је извесну дистанцираност у мушко-женским односима. Играју се неке игрице и девојке и момци глуме да нису заинтересовани како би подстакли заинтересованост друге стране. Данас скоро да је потребна храброст да би се отворено исказала љубав. Бојан ме је освојио нормалношћу и искреношћу, такав је остао до данас

Она је открила и колико је заправо гламурозан њен живот са успешним музичаром.

- Нема ничег фенси у целој причи. Понекад, у сезони, будем и помало усамљена. Недостаје нам кад није са нама на породичним прославама или у време празника. Раније, док сам могла, пратила сам га на турнејама и било је забавно. Сада смо већ у животној фази када свако има своје обавезе и у ходу се усклађујемо. У шали кажем да је корона донела и нешто добро јер Бојан никада више није био у континуитету и код куће. Коначно смо могли да будемо права традиционална породица која руча заједно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas