Oglas
· · Komentari: 0

Zajedno su više od decenije, prebrodili su najteže trenutke, a evo kako su se upoznali: Aleksandra Vasković o braku sa Bojanom Leksingtonom

Frontmen grupe "Leksington bend", pevač Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra uživaju u ljubavi više od jedne decenije, a upoznali su se pre spota pesme "Prišla" u kojem je ona glumila

1684477652_3d1d3542fa3ff7c1e443dbab70233b3b49a0b1d1.jpg
Foto: Instagram/Printskrin/ Aleksandra Vasković
Oglas

Bojan i Aleksandra nedavno su dobili treće dete, ćerku Helenu. Nakon njenog rođenja roditelji su prošli kroz veoma težak period, jer su brinuli za bebin život i zdravstveno stanje, a Aleksandra je u više navrata govorila o svemu kroz šta su prošli.

Mnogi su mislili da se pevač na snimanju spota zaljubio i zavoleo njegovu izabranicu, ali istina je malo drugačija. Naime, oni su se upoznali tokom 2012. godine, kada je Aleksandra bila studentkinja medicine.

Nakon samo nekoliko izlazaka shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, te su otpočeli vezu, a potom i zajednički život. 2015. godine zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, a ubrzo potom došlo je na svet i prvo dete.

Aleksandra je veoma popularna na društvenim mrežama, a jednom prilikom je otkrila detalje ljubavi sa pevačem.

- Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost - istakla je ona za Hello, pa nastavila:

- Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas

Ona je otkrila i koliko je zapravo glamurozan njen život sa uspešnim muzičarom.

- Nema ničeg fensi u celoj priči. Ponekad, u sezoni, budem i pomalo usamljena. Nedostaje nam kad nije sa nama na porodičnim proslavama ili u vreme praznika. Ranije, dok sam mogla, pratila sam ga na turnejama i bilo je zabavno. Sada smo već u životnoj fazi kada svako ima svoje obaveze i u hodu se usklađujemo. U šali kažem da je korona donela i nešto dobro jer Bojan nikada više nije bio u kontinuitetu i kod kuće. Konačno smo mogli da budemo prava tradicionalna porodica koja ruča zajedno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas