Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Замерам себи што сам била НАИВНА": Сања Маринковић о ГРЕШКАМА које је направила током живота

Сања Маринковић отворила душу

1695453007_kings_circle_residence_05092023_0192.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Маринковић иза себе има блиставу каријеру. Међутим, током живота признаје да је правила грешке и открила је шта себи највише замера.

- Школовање, заљубљивање, непослушност, озбиљна наивност и остварење великих жеља - почела је водитељка за "Пинк", па додала:

- Замерам себи што сам била наивна и нисам пажљиво бирала неке особе које ће бити у мом животу. У двадесетим годинама сам учила од баке, маме, тадашњих уредника, успешних жена које се баве медијима, па и од младића који су били у мом животу - објаснила је.

Почетак њене каријере обележио је јутарњи програм.

- У двадесетима сам радила јутарњи програм на Јавном сервису, тако да су сва моја сећања везана за јутарњи програм. Радила сам и када је ова земља била бомбардована, и под санкцијама, и кад је било најлепше, и када сам била мање срећна и много заљубљена - закључила је водитељка.

Сања иза себе има брак са Александром Ухрином, са којим има сина Страхињу. Недавно је открила какав је њен љубавни статус и шта ради када јој неки мушкарац приђе.

- Љубави увек има, само је питање да ли је једносмерна улица. Ја увек имам неку симпатију због чега тако убрзано, плитко дишем и због које се лепше смејем. Увек имам неког, али он остане на нивоу симпатије. Можда је проблем у мени, јер нисам довољно опуштена, а можда је проблем у другој страни, јер се он обесхрабри брзо. Много ми је смешније кад ми у ресторану неко приђе и пита одмах чиме се бавим. Ја им објасним чиме се бавим и да некад имам по два месеца одмора и они одмах помисле да сам учитељица. У иностранству много више прилазе, траже ми Инстаграм, ја увек кажем боље број, јер могу да га блокирам - испричала је водитељка том приликом у емисији "Премијера Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas