Oglas
· · Komentari: 0

"Zameram sebi što sam bila NAIVNA": Sanja Marinković o GREŠKAMA koje je napravila tokom života

Sanja Marinković otvorila dušu

1695453007_kings_circle_residence_05092023_0192.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima blistavu karijeru. Međutim, tokom života priznaje da je pravila greške i otkrila je šta sebi najviše zamera.

- Školovanje, zaljubljivanje, neposlušnost, ozbiljna naivnost i ostvarenje velikih želja - počela je voditeljka za "Pink", pa dodala:

- Zameram sebi što sam bila naivna i nisam pažljivo birala neke osobe koje će biti u mom životu. U dvadesetim godinama sam učila od bake, mame, tadašnjih urednika, uspešnih žena koje se bave medijima, pa i od mladića koji su bili u mom životu - objasnila je.

Početak njene karijere obeležio je jutarnji program.

- U dvadesetima sam radila jutarnji program na Javnom servisu, tako da su sva moja sećanja vezana za jutarnji program. Radila sam i kada je ova zemlja bila bombardovana, i pod sankcijama, i kad je bilo najlepše, i kada sam bila manje srećna i mnogo zaljubljena - zaključila je voditeljka.

Sanja iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju. Nedavno je otkrila kakav je njen ljubavni status i šta radi kada joj neki muškarac priđe.

- LJubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem. Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni, jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani, jer se on obeshrabri brzo. Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim. Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica. U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj, jer mogu da ga blokiram - ispričala je voditeljka tom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas