Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Завирите на гламурозно венчање Ане Дабовић и Илије Мустур: Младенци први плес заиграли уз емотивну баладу Рође Раичевића (ВИДЕО)

Сестра Милице Дабовић, изговорила је судбоносно "да" ватерполисти Илији Мустуру, након три године везе

1655708844_ana-dabovic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен
Oglas

Гламурозно славље Ане Дабовић и Илије Мустура одржано је у Херцег Новом, а венчању су присуствовале бројне званице.

Прочитајте још: Харис Џиновић БЕЗ ШЕШИРА У КУПАЋЕМ КОСТИМУ: Испливала фотографија певача у никад виђеном издању (ФОТО)

Млада је блистала у белој сведеној хаљини голих рамена, коју је употпунила накитом, а пунђу је украсила дугачким белим велом. Младожења је носио црно одело и белу кошуљу, коју је употпунио црном лептир машном.

Младенци су у луксузни ресторан стигли на глисеру, где су их аплаузом поздравили бројни гости, а након грађанског венчања, уследио је и први плес. Ана и Илија, заиграли су уз емотивну баладу Рође Раичевића " У тебе сам заљубљен" и тиме направили прве кораке у заједничком животу.

 

 

 

Саша Матић био је задужен за добру атмосферу која је потрајала до дубоко у ноћ, а највеселија била је Анина рођена сестра Милица, која је променила две одевне комбинације. У почетку је блистала у плавој чипкастој хаљини, да би се касније за ресторан пресвукла у лепршаву чипкану црну кратку хаљину.

Као изненађење вечери за младенце, уследио је гламурозан ватромет са брода на средини мора у коме су поред Ане и Илије, уживали и сви присутни гости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas