· · Коментари: 0

Жељко Митровић ћерки приредио ГЛАМУРОЗНО изненађење, па заиграо са зетовима СТРАНЦИМА: Ко се најбоље снашао? (ВИДЕО)

Изненадио ћерку, а онда заиграо

1646208898_mitrovic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/зељкомитровиц

Жељко Митровић, никада не штеди када су његова деца у питању. У то смо имали прилике да се уверимо много пута до сада, али оно што је приредио ћерки Андреи за 21. рођендан, многе је оставило без даха.

Прочитајте још: Деведесетих је ХАРАЛА естрадом, снимила један од највећих ХИТОВА и повукла се са сцене: Ево како данас изгледа популарна певачица (ФОТО)

Наиме, славље је организовано у Паризу испод Ајфеловог торња, а гламурозна декорација, показује, колико поносни отац чини све, да његова мезимица заувек запамти изненађење које јој је приредио.  Жељко је Андреи, поставио црвени тепих посут латицама од ружа и осветљен свећама, док су се на столу налазиле боце шампањца:

- У подножју Ајфеловог торња, дочекасмо Андреин 21. рођендан! Тачно у поноћ, променисмо светла на Ајфеловом торњу! Драга моја Анчи, срећан ти рођендан! - стоји у опису првог видеа који је поставио. Када је изненађење успешно изведено, весеље се наставило у друштву најближих чланова породице.

Жељко није крио одушевљење, па је заједно са својим зетовима, који су странци заиграо, а онда и прокоментарисао, који се најбоље снашао у овом умећу.

Прочитајте још: Заносна и у ПЕТОЈ деценији: Прелепа манекенка показала извајану фигуру на писти у ИТАЛИЈИ (ФОТО)

- Као и овој светској политичкој ситуацији, један зет ми је Американац а један Рус, али само Србија зна да игра!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.