Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

СЛАВЕ 2 ГОДИНЕ ВЕЗЕ У ПРИВАТНОМ АВИОНУ: Ево шта је МИЛИЈАРДЕР ИЗ УКРАЈИНЕ поручио Митровићевој ћерки (ФОТО)

Љубав цвета између Кристине Митровић и младог милијардера Илије.

1638024785_2765759_kristina-mitrovic-2_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Ћерка Жељка и Милице Митровић, Кристина Митровић две године ужива у вези са једним од најмлађих милијардера света, Илијом из Украјне.

Живот на високој нози

Илија се не плаши да отворено исказује љубав према Кристини, па је тако на свом Инстаграму поделио фотографије са Кристином и показао како су обележили другу годишњицу романсе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

"Срећне две године, душо. Хвала Богу што сам те упознао", написао је Илија уз фотографије из приватног авиона на којима се страствено љубе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Медији су и раније писали да је Илија веома пажљив према својој вереници. Њу свако јутро кад се пробуди дочека препуна соба свежег цвећа. И фотографије које Кристина објављује на свом Инстаграм профилу приказују луксуз и живот на високој нози, а она се често пратиоцима похвали и скупоценим поклонима које добија од будућег супруга. 

Прочитајте још: ШОК! Водитељку Сању Маринковић (47) увек гледамо сређену, а сада је показала ЛИЦЕ БЕЗ ШМИНКЕ (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Колико Илија воли и цени Кристину показује и чињеница да га често можемо видети и у Србији, јер не пропушта ни једно породично славље Митровића.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas