Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Живела у сиромаштву, а данас је ПРЕБОГАТА: Наталија радила на пијаци, а онда јој је "купац" ПРОМЕНИО ЖИВОТ (ФОТО)

Многи су пример чувене манекенке наводили као модерну бајку

1647979214_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/natasupernova
Oglas

Почела је скромно, а онда јој се срећа осмехнула. Рад и труд ове манекенке није прошао незапажено, па је године 2012. заузела је треће место на Форбсовој листи модела који највише зарађују. Процењује се да је зарадила 8,6 милиона долара у једној години.

Од девојчице са пијаце до најплаћенијег модела

Наталија Водијанова је рођена је 1982. године у Горком у Русији, у веома сиромашном крају и веома сиромашној породици. Расла је са две полусестре, Кристином и Оксаном, од којих је једна оболела од церебралне парализе.

Отац их је напустио када је Наталија била баш мала, када је имала само неколико година. Да би имали чиме да се хране, Наталија, мајка и здрава сестра су на пијаци продавали млечне производе, воће и поврће и скоро сав новац давали за оболелу сестру.

Тежак живот за Наталију трајао је до њене 15. године. Тада ју је једном приликом, баш на тој пијаци, приметио агент из једне модне агенције и скроз јој променио живот.

Почела је да ради у руској агенцији, а за само две године је успела да заинтригира светску модну сцену и преселила се у Париз када је напунила 17 година. Понуде су долазиле са свих страна и каријера је кренула узлазном путањом.

Прочитајте још: Анђелина Џоли важи за ЛЕПОТИЦУ, а ево како је ИЗГЛЕДАЛА мама чувене глумице - сви кажу да је њена копија (ФОТО)

За веома кратко време она је постала један од најтраженијих и најплаћенијих модела. Милионски уговори, насловне странице "Вога“, заштитно лице за "Гучи“, "Праду“, "Шанел“, "Версаће“, "Хуго Бос“...

Развод и нова љубав

Била је трећи најуспешнији модел на свету и успела је да заради 20 милиона долара.

Наталија се удала за милијардера Џастина Портмана, са којим има троје деце. Њихова љубав је често истицана као модерна бајка, с обзиром да је он богаташ племићког порекла, а она из сиромашне породице.

Ипак, после девет година брака, Наталија је решила да остави Џастина. Развели су се пре пет година.

"Осећао сам се као стара изношена Луј Витон торба. Понашала се према мени као да ме се стиди. Понашала се веома лоше према мени, а када је развод коначно окончан, ја сам отишао на рехабилитацију од свега. Када сам је после неког времена чуо, рекла ми је да јој уопште не недостајемо моја породица и ја, као и то да јој не пада на памет да поново будемо породица", рекао је Џастин.

Док је Џастин отворено патио за манекенком, Наталија се врло брзо снашла. Она је одмах ушла у везу са ,такође милијардером, Антоан Арно. Са њим је добила своје четврто дете, а тренутно је на путу и пето.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas