Oglas
· · Komentari: 0

Živela u siromaštvu, a danas je PREBOGATA: Natalija radila na pijaci, a onda joj je "kupac" PROMENIO ŽIVOT (FOTO)

Mnogi su primer čuvene manekenke navodili kao modernu bajku

1647979214_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/natasupernova
Oglas

Počela je skromno, a onda joj se sreća osmehnula. Rad i trud ove manekenke nije prošao nezapaženo, pa je godine 2012. zauzela je treće mesto na Forbsovoj listi modela koji najviše zarađuju. Procenjuje se da je zaradila 8,6 miliona dolara u jednoj godini.

Od devojčice sa pijace do najplaćenijeg modela

Natalija Vodijanova je rođena je 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici. Rasla je sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize.

Otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala, kada je imala samo nekoliko godina. Da bi imali čime da se hrane, Natalija, majka i zdrava sestra su na pijaci prodavali mlečne proizvode, voće i povrće i skoro sav novac davali za obolelu sestru.

Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine. Tada ju je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primetio agent iz jedne modne agencije i skroz joj promenio život.

Počela je da radi u ruskoj agenciji, a za samo dve godine je uspela da zaintrigira svetsku modnu scenu i preselila se u Pariz kada je napunila 17 godina. Ponude su dolazile sa svih strana i karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Pročitajte još: Anđelina Džoli važi za LEPOTICU, a evo kako je IZGLEDALA mama čuvene glumice - svi kažu da je njena kopija (FOTO)

Za veoma kratko vreme ona je postala jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice "Voga“, zaštitno lice za "Guči“, "Pradu“, "Šanel“, "Versaće“, "Hugo Bos“...

Razvod i nova ljubav

Bila je treći najuspešniji model na svetu i uspela je da zaradi 20 miliona dolara.

Natalija se udala za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje dece. NJihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom da je on bogataš plemićkog porekla, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je rešila da ostavi Džastina. Razveli su se pre pet godina.

"Osećao sam se kao stara iznošena Luj Viton torba. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Ponašala se veoma loše prema meni, a kada je razvod konačno okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Kada sam je posle nekog vremena čuo, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajemo moja porodica i ja, kao i to da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica", rekao je Džastin.

Dok je Džastin otvoreno patio za manekenkom, Natalija se vrlo brzo snašla. Ona je odmah ušla u vezu sa ,takođe milijarderom, Antoan Arno. Sa njim je dobila svoje četvrto dete, a trenutno je na putu i peto.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas