Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Живот је непрестана борба, требало би је искористити да постанеш бољи човек" ... Позната глумица открила како се суочава са страховима

Глумица објаснила како у овим временима успева да сачува ведар дух

1608653225_kalina.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Калина Ковачевић, гостујући у једној емисији испричала је како се бори са страховима и на који начин у тешким временима, одржава ведар дух.

Прочитајте још: ПРЕКИНУТА НАГАЂАЊА: Ево како су Кети Пери и Орландо Блум дали име ћеркици

- Ја увек имам наду да можеш нешто да промениш. Живот је непрестана борба и ту борбу требало би искористити да постанеш бољи човек. Увек би требало ширити ведар дух и позитивну енергију, суочавати се са страховима, а радовати се свему новом што нам долази и чему идемо у сусрет. Ја сам увек оптимиста – рекла је Калина у емисији "Кец на једанаест".

Позната глумица истиче да је бескрајно захвална родителљима, који јој помажу у чувању њене две ћерке:

Живео бака и дека сервис

Много сам срећна што моји родитељи нису од оних који „кваре“ унуке већ увек поштују договор. Нарочито моја мама, увек се са мном договори шта се руча, да ли слаткиши смеју или не смеју да се једу. Та љубав коју пружају мојим ћеркама остаће им, верујем, заувек урезана у ДНК – казала је Калина Ковачевић. 

Позната глумица казала је и да је свесно направила две године паузе у професионалном животу како би провела време са другом ћерком, јер јој је током прве године живота – најпотребнија. 

- Дошло је брзо време и за посао и много ми је важно да радим, као уосталом и свакој жени, да буде остварена и на том пољу. Пресрећна сам улогом у серији „Време зла“ коју ћемо тек гледати. То је дивна серија и у њој играм са предивном екипом: Жарко Лаушевић, Горан Шушљик, Горан Богдан, Нада Шаргин, Наташа Нинковић... Горан Богдан је сјајан колега и талентован глумац и заиста ми је част да са њим радим. И даље снимамо тако да ћемо се још дружити и много сам срећна због тога.

Прочитајте још: Потресна исповест ПЕВАЧИЦЕ: Тешко је када сазнаш да ти МУЖ има двоструки живот

- Тумачим лик Данице, праве српске жене са села и пресрећна сам јер први пут играм такву улогу. Такође, радује ме и то што смо у серији показали и сву патњу жена у том тешком периоду, радња серије почиње 1939. године. Увек се само говори о мушкарцима као војницима, али важно је сетити се да су и жене биле погођене, да су преузимале мушке послове, да су бринуле и о деци и о старијима код куће, да су потом бринуле и о рањеницима – испричала је глумица у емсији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas