· · Коментари: 0

Жизел Бундшен и Том Брејди су се развели: Тачка на брак након 13 година - Болно је и тешко

Жизел Бундшен и Том Брејди нису успели да након бројних покушаја поправе однос и остану у браку

1667036460_02ca15de827bbd066bf95e0198cc5a992f84f24c.jpg
Фото: профимедиа

Фудбалска звезда и позната светска манекенка венчали су се 2009. године, а одлучили су да се растану након 13 година брака.

- Протеклих дана, моја супруга и ја смо се развели, након 13 година брака. До ове одлуке смо дошли споразумно и са захвалношц́у за време које смо провели заједно. Благословљени смо лепом и дивном децом која ц́е и даље бити центар нашег света у сваком погледу. Наставиц́емо да радимо заједно као родитељи како бисмо увек осигурали да добију љубав и пажњу коју заслужују - написао је рекао је Том (45) на Инстаграм причи и наставио.

- Дошли смо до ове одлуке да прекинемо брак након много разматрања. То је, наравно, болно и тешко, као што је то за многе људе који свакодневно пролазе кроз исту ствар широм света. Међутим, желимо само најбоље једни другима док следимо нова поглавља у нашим животима која тек треба да буду написана. И љубазно молимо за приватност и поштовање док се крец́емо о ономе што нас очекује у данима и недељама које су пред нама. Хвала вам - искрен је био Брејди.

Прочитајте још: За пола сата на великом платну зарадио 14 милона? Сећате се познатог негативца из Харија Потера (ФОТО)

Жизел (42) је такође поделила личну изјаву на свом Инстаграму, откривајуц́и да су се она и Том раздвојили.

- Уз велику захвалност што смо провели заједно, Том и ја смо споразумно окончали наш развод. Мој приоритет је увек био и биц́е наша деца коју волим свим срцем. Наставиц́емо са заједничким родитељством како бисмо им пружили љубав, бригу и пажњу коју веома заслужују.. Осец́ам се благословеном због времена које смо провели заједно и желим само најбоље Тому заувек.

Пар, који се венчао 2009, има двоје деце, сина Бењамина (12) и ц́ерку Вивијан (9). Том је такође отац сина Џека (15), кога дели са бившом Бриџит Мојнахан.

Манекенка је раније истицала да су се она и фудбалска звезда често расправљали јер Том нзбог посла и честих тренинга и утакмица није имао времена за породицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.