Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жизел Бундшен о тешком животном периоду: Ево шта јој је помогло да преболи развод од Тома Брејдија

Жизел Бундшен, светски познати модел, имала је поприлично тешку прошлу годину

1695107248_3ca2f40192628feef5d70c1cd5a7f18120e334f7.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Жизел је имала више турбуленција на приватном плану, током развода од Тома Брејдија након 13 година брака, Жизел је неговала и два болесна родитеља.

- Било је то много - у свим областима мог живота. Осец́ала сам се као да кад год пада киша, пљушти. Уз све различите обрте које живот чини, све што можемо да урадимо је најбоље што можемо с обзиром на оно што се дешава у нашем окружењу - рекла је она ове недеље за магазин Пипл.

Објаснила је да је пребродила те мрачне дане тако што је дала предност вежбању, правилној исхрани, медитацији и времену на отвореном.

- Мислим да би било веома тешко да нисам имала све различите ствари.

 - Када се осец́аш добро, боља си мама, боља си пријатељица, смиренија си, стрпљивија, више волиш, више си утемељена. Нико то нец́е учинити уместо тебе. Једина особа која ц́е донети те изборе сте ви. Јер, на крају, ви сте прва особа на коју ц́е то утицати. Али онда, то су ваша деца, то је ваш муж, то је ваша породица. Прво морате себи да ставите маску за кисеоник - објаснила је бразилска лепотица.

Након што су се она и Брејди разишли, са децом, сином Бенџамин (13) и ц́ерком Вивијан (10), преселила се у Мајами.

- Волим сунце. Где год да је сунце, ту се осећам најсрећније - причала је о свом новом дому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas