У КОМ МОМЕНТУ ТРЕБА ПОСОЛИТИ ХРАНУ: Ситница има велики утицај на крајњи резултат
Професионални кувари кажу да постоји само један исправан тренутак за сољење јела.
Професионални кувари кажу да постоји само један исправан тренутак за сољење јела.
И најискуснијим куварима се догоди да рука буде бржа од ока – а со се, уместо прстохвата, претвори у снег преко тањира.
Занимљива прича коју сигурно нисте знали
Пресолили сте јело? Ништа не брините, ево како да га спасете
Ево како да домаћа пита буде савршена баш сваки пут
Кухињске крпе се уз мало труда могу опрати уз помоћ неколико састојака, тако да блистају.
Уз помоћ овог савета, тесто за колаче ће успети чак и домаћицама које нису превише веште у кухињи