Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Александар Срећковић Кубура открио на коју улогу је најпоноснији

Познати глумац тренутно је у жижи јавности због улоге у серији „Слатке муке“, иако у позоришту игра у неколико одличних представа.

1602764910_kubura.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ипак, Александар Срећковић Кубура открива да се ужелео телевизије и добре комедије:

Прочитајте још: Данас је један од најпопуларнијих глумаца, а сада је Милош Биковић открио КО МУ ЈЕ ПОМОГАО

- Дуго нисам на телевизији играо у комедији и баш сам се ужелео. Много смо срећни што можемо да се глупирамо, да импровизујемо... Са Андријом Милошевићем се приватно дружим, другари смо, али смо се сјајно „укачили“ и пословно. Када добијемо сценарио имамо слободу да сами додајемо, допуњујемо... Сјајно се забављамо – каже познати глумац у емисији Кец на 11. 

Иако углавном игра позитивне ликове, његова улога негативца у филму „Балканска међа“ била је веома запажена, јер га је публика у том филмском остварењу видела у потпуно другачијој улози.  Како каже, то је једна од улога на коју је најпоноснији у својој каријери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А тројке су Ђуро, шта?

А пост схаред бy Александар Срецковиц (@кубура.кубура) он

-Била је то прилика да радим на потпуно другачији, нови начин са руском екипом. Веома сам поносан и што смо се бавили том темом. Није било лако. Мораш да пронађеш таквог зликовца у себи, и то је веома тешко. Када сам снимао те страшне и потресне сцене, попут оних где носим одсечену главу или где кољем девојчицу... тражио сам слободне дане. Морао сам да пустим да то изађе из мене.

- У тим тренуцима и колеге на сету знале су да ме оставе на миру, да се удаље, да ми треба простора. Након те улоге, јасно је да могу да играм све – рекао је Кубура Бошку и Александри у емисији „Кец на једанаест“ на К1 телевизији. – Да смо на Западу, такве улога би сигурно имала огроман ођек и одмах бих добио позив да у Новом Мексику снимам филмове А продукције, али добро. Не жалим се ни овако - закључио је глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Банд оф Бротхерс ....СРБ стyле

А пост схаред бy Александар Срецковиц (@кубура.кубура) он

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas