· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

"ЖИВЕО САМ У ВОЗУ ГОДИНУ ДАНА": Андрија Милошевић открио до сада НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ из свог живота

Један је од наших најбољих глумаца, али ретко ко зна шта је све прошао, како би достигао данашњи успех

1601380701_andrija_milosevic_promocija_knjige_19042019-11.jpg
Фото: Атаимагес

Андрија Милошевић, гостујући у једној емисији, испричао је до сада непознате детаље из свог живота, када је из Црне Горе, дошао у Београд на студије.

Прочитајте још: Наша глумица на оригиналан начин демантовала да је трудна (ФОТО)

Глумац кога сви обожавају, првенствено због свог невероватног талента за глуму, али и шарма и духовитости, отвоио је душу и испричао како је изгледао његов пут до успеха. Са 16 година, уписао је Академију у Црној Гори, иако, како је истакао, о глуми ништа није знао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лепотом против короне 😂 #беаутифул #андријамилосевиц

А пост схаред бy андријамилосевиц_оффициал (@андријамилосевиц_оффициал) он

- Знам само да пред пријемни на Академији нисам знао ништа о глуми, спремио сам на брзину Његоша и још две песме и то је било то. Али сам знао да желим томе да се посветим и то ме је водило - рекао је глумац у емисији "Преживели" и додао да је тајна успеха у томе да останеш приземан:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У озбиљним разговорима... #петарбозовиц

А пост схаред бy андријамилосевиц_оффициал (@андријамилосевиц_оффициал) он

- Никада нисам полетео, никада нисам гледао неког са непоштовањем или пришао некоме без поштовања. То је моје васпитање које носим из куће. Дешавале су ми се лоше ствари али никада нисам осетио огорчење због тога, наравно погађале су ме, али нисам дао да моји комплекси преовладају - додао је.

Андрија је испричао и како је изгледао његов долазак у Београд:

- Светозар Цветковић ме је позвао у Атеље 212 да дођем и то је за мене био невероватан тренутак. Сећам се да сам добио оспице по лицу од узбуђења, нисам могао да верујем да ја припадам ту, када сам угледао сцену због оних лампица на поду деловало ми је као да сам у неком свемирском броду. Ти почеци у Београду ма колико су ми били тешки и без пара, ипак су били срећни - каже Андрија и открива да су му у том периоду највише помагале колеге:

Прочитајте још: НА ХОЛИВУДСКИ НАЧИН: Снима се америчка верзија једног од НАЈГЛЕДАНИЈИХ СРПСКИХ ФИЛМОВА у историји

- Језда ми је спремао доручак, Горан Јевтић ми је налазио неке послове, али тада када ми је условно речено финансијски било најтеже ја сам ипак био срећан. Живео сам у возу годину дана, јер сам сваки дан путовао Београд-Црна Гора, да одгирам представе. Зато сам и дошао на идеју да сам продуцирам представу, то је све произишло из муке. За прву представу "Само за твоје уши" позајмио сам паре, јер сам тада плаћао стан 200 евра, а плата ми је била 210 евра - закључио је глумац и напомиње да шта год у животу да пролазиш, увек ти се оно што чиниш врати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.